nytt
Deadmau5: - David Guetta trykker bare på knapper
Snakker også sidelengs om Skrillex og Madonna.
Gisle G. Stokland gisle@730.no 21. jun 2012 kl. 09:32FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
(EMI)

Deadmau5 alias Joel Zimmerman fylte nettopp opp Oslo Spektrum, og på fredag dukker musegutt opp på forsiden av Rolling Stone. Kanadieren mener på mye, og i bladet snakker han om blant andre disse tre:

David Guetta

- David Guetta har to iPod'er og en mikser og han spiller bare låter. Som «her er en med Akon, sjekk den ut!»

Skrillex

- Skrillex gjør ikke noe som er spesielt teknisk. Han har en laptop og en MIDI-spiller og bare spiller dritten sin. Takk Gud for at folk begynner å forstår hvem som gjør hva, men det er fortsatt «knappe-trykkere» som får betalt en halv million (dollar). Og jeg sier ikke at jeg ikke er en knappe-trykker, jeg bare trykker på mange flere knapper.

Madonna

I mars spurte den snart 54 år gamle popstjernen publikummet på Ultra Music Festival i Miami om de hadde ecstasy, noe som gjorde Deadmau5 pissed. Han er fortsatt sur, og overfor Rolling Stone sammenligner han (nesten) dop med slavehandel.

- Du vil være «hip» og «kul» og en «funky bestemor»? Fint. Det er ikke opp til meg å vurdere om du er irrelevant. (Men) hvis du kommer inn i min verden, kom i det minste med litt verdighet. Jeg skjønner at hun har millioner av fans og er mye mer suksessfull enn jeg noen gang kommer til å være. Men det er som å snakke om slaveri på en fuckin' blues-konsert. Det sømmer seg ikke.

Video: Deadmau5 uten musemaske:Se også: Hvem er verdens rikeste DJ? (← disse bør du ligge med i sommer)
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?