nytt
Se opp for luremus på Øya
Fy faen, Frank... Se video.
Følg 730 på Facebook 10. aug 2012 kl. 07.27FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
(ERIK FIVE GUNNERUD/@ERIKFIVE via CANON 5D MK III)

For en booking. Frank Ocean. En av verdens få relevante artister som fortsatt lager ekte R&B. Første gang i Norge. Rett etter at hans offisielle debutalbum Channel Orange har toppet norske iTunes i en evighet (nå kun slått av Hits for Kids 28). Forventningene til konserten var altså høye som helikoptere.

Etter drøye 15 minutters forsinkelse (sjelden kost på presise Øya), kom 24-åringen ruslende ut på den stilig dekorerte Enga-scenen, satte seg på en stol og tok Sades «By Your Side», slik han ofte gjør på konserter. Kun via akustisk gitarkomp.

(ERIK FIVE GUNNERUD/@ERIKFIVE via CANON 5D MK III)

Det hele lød særdeles lekkert, og selv om Frank var omtrent like slapp da han reiste seg som da han satt, funket den første Channel Orange-singelen «Thinking About You», uutgitte «Summer Remains» og «Novacane» fra nostalgia, ULTRA fint. Han sa at nordmennene så vakre ut, men virket ikke spesielt smørblid, og etter sistnevnte låt forsvant han. Bandet så rart på hverandre i noen minutter, før de forsøkte å sette igang en liten jam, for så å få tegn om å gå av scenen.

(ERIK FIVE GUNNERUD/@ERIKFIVE via CANON 5D MK III)

Deretter fikk en stakkars Øya-dame jobben med å si at det hele var over fordi Frank Ocean «ble akutt syk og mistet stemmen». Bitch, please. (Frank altså.) Se video nedenfor.

Ordet på gatene er at det mjuke Odd Future-medlemmet fikk diaré. Eller at han ble skuffet over responsen fra publikum. Eller at han ble fortvilet fordi publikummet var så pene at han følte seg stygg. Eller at han skulle se Norge vs. Sør-Korea i håndball. Gud vet. Det er lov å bli syk, men det hele føltes veldig snodig. Ugler i mosen-ish. Mange hadde kjøpt dyre dagspass kun for å se Frank Ocean. Mange hadde reist langt. Frank, du som er så dyktig; ikke vær så teit. Gi oss i det minste en sorry-tweet.

Telefonvideo med smurfete lyd: «Thinking About You», «Novacane», bilde av Frank som stikker, Øya-representanten som sier det er over:


I kveld spiller resten av hans gruppe Odd Future, med Tyler, the Creator i spissen.

Mer fra Øyas andre dag er på vei.

Noen høydepunkter fra dag 1: Her!
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?