nytt
Paramores favorittjente: Chloe Chaidez (18) fra Kitten
Drømmer om å jobbe med R. Kelly.
Følg 730 på Facebook 21. apr 2013 kl. 15.12FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

PAPPAJENTE (ATLANTIC/WARNER)

Norgesaktuelle Paramore startet USA-delen av sin nye verdensturné i forrige måned, med en av Hayley Williams' favorittband Kitten som oppvarmere. California-gruppen frontes av 18 år gamle Chloe Chaidez, som ikke fikk kjeft på hjemmebane da hun ville satse på musikk. Faren spilte trommer for LA-punkbandet The Undertakers, så at hun i 2003 gjorde sin første konsert som 10-åring var helt naturlig. Deretter ble hun med i bandet Wild Youth, for så å danne Kitten sammen med Lukas Frank, Bryan DeLeon og Waylon Rector, med The Smiths og New Order som forbilder.

Fortsetter nedenfor.


KITTEN (ATLANTIC/WARNER)

Men Chloe er en allsidig jente.

- Pet Shop Boys, Eurythmics, Explosions In The Sky og litt Sigur Rós, samtidig som vi hører på hip-hop og R&B, svarer hun når Teen Vogue spør henne om hva som har innflytelse på henne.

- Jeg elsker Miguels nye album, jeg elsker Future og selvfølgelig 80-tallssaker som Depeche Mode og Howard Jones. Dessuten er alt Dev Hynes (alias Blood Orange og Lightspeed Champion) gjør veldig bra, og hans produksjon er utrolig. Selv sologreiene og det han har gjort med Solange (Knowles) er awesome!

Fortsetter nedenfor.


(ATLANTIC/WARNER)

Chloes topp 3 når det kommer til artister hun vil i studio med er Morrisey, Karen O og - ifølge henne selv - «selvfølgelig R. Kelly».

Singelen «G#» fra Kittens seneste EP Cut It Out er med i FIFA 13, og i videoen dukker blant andre den spanske fotballspilleren Miguel Pérez Cuesta alias Michu opp, i regi av norske Seattle-gutten Christian Sørensen Hansen:Bonus: Chloe flexer benmuskler i videoen til «Japanese Eyes» via klesdesigner Brian Lichtenberg:«Cut It Out» via regissørene Hana Ardelean og Jen Szilvagyi :Ferskt intervju med Chloe:Det blir artig å se hvor rå Chloe er om 5 år, når hun fyller 23.
 
Kitten er en av gruppene Paramore hørte på da de spilte inn sitt nye album: Her er noen av de andre
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?