nytt
Videopremiere: Se Avicii redde pene Ralph Lauren-modeller
Ufolkelig folktronica-fest.
Facebook.com/730no 30. jul 2013 kl. 06.29FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
THE CHOSEN ONES (UNIVERSAL)

Den superdupre, russiske Ralph Lauren-modellen Kristina Romanova stiller for sin svenske Ralph Lauren-modellkollega Tim Bergling alias Avicii med Stones Throw-rapper/sanger Aloe Blacc og Mike Einziger fra Incubus i videoen til «Wake Me Up». Folktronica-svisken som er nummer 1 i 12 land, inkludert Norge.

Den kliss nye snutten viser Kristina som våkner opp med sin absurd pene «lillesøster», i en liten bygd med rare, stygge mennesker som ikke har råd til Ralph Lauren. Kristina og lillesøsteren er velsignet med et slags fødselsmerke, som også er logoen til Avicii, og etter litt frem og tilbake med en slags The Walking Dead/V-flørt fra regissørene Mark Seliger & CB Miller, finner Kristina eeeendelig «somewhere we belong»:

Et raveparty (hvor det er lov med små barn) med Avicii og masse andre pene Ralph Lauren-modeller! ♥ «Wake Me Up» er 23-åringens første singel fra hans kommende debutalbum, som til tross for at hashtag-platetitler er utdatert, har fått navnet #TRUE. Settet slippes i september, med bidrag fra Adam Lambert, Imagine Dragons, Salem Al Fakir, Nile Rodgers, Elvis Presley-låtskriver Mac Davis og Audra Mae.

Se også: 730 x Avicii i Oslo: - Norsk musikk? Va fan!
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?