nytt
Miley Cyrus' fans truer Lorde (16)
Men Miley backer tenåringen som blir kalt den neste Adele.
Følg 730 på Facebook 20. sep 2013 kl. 19:01FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

LORDE HAVE MERCY, MILEY WATCH YOUR BACK (UNIVERSAL)

Etter å ha toppet iTunes i USA i nesten en uke (og flere dager i Norge) med «Wrecking Ball», ble Miley Cyrus jekket ned av 16 år gamle, newzealandske Lorde og hennes debutsingel «Royals».

Singer-songwriteren ble naturligvis glad over førsteplassen, men fikk fort merke at den 4 år eldre Nashville-jentas tilhengere ikke tok det pent.

- Wo, #1 på iTunes i USA. Selv om det varer en time så er jeg GLAD. Nedsiden er at alle disse Miley-fansene som sier at de skal knivstikke mitt råtnende lik, twitret Lorde.Folk skrev blant annet at Lorde er stygg, at hun ikke kan synge, at låten er «lame» og ikke minst; at hun ikke er amerikansk og derfor ikke skal være på den amerikanske iTunes-listen (!)...

Men Miley er kul og backer tenåringen på Twitter... og kaller henne åsåm:I Norge er «Royals» ennå ikke så hot som i USA; Lorde har i skrivende stund 58. plass hos norske iTunes, mens «Wrecking Ball» er #5.

Den store vinneren er uansett Universal, som har signert begge jentene. Sangeren fra det sørvestlige Stillehavet, som har blitt kalt den neste Adele, har vært faktisk vært hos musikkselskapet siden hun var 12 år.

Debutalbumet Pure Heroine, produsert av Joel Little fra poppunkbandet Goodnight Nurse, slippes 27. september. I hjemlandet har Lorde allerede lansert to oppfølgere til «Royals»; Hør «Tennis Court» nedenfor videoen.

Ekte musikk vinner igjen?

Vel, Miley kan også synge, og selv om hun ikke har skrevet «Wrecking Ball» selv, så er det en solid låt. Men en usnau video. Knis. Spesielt hvis man liker naken hud, svære jernkuler og kjetting som slikkes: Ta en ny titt!
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?