nytt
Veronica Maggio x 730: - Er jeg en MILF?
Eks-partysvensken forteller hva hun ikke savner fra tiden hun bodde i Norge.
Felicia Noelle Donkor 26. okt 2013 kl. 13:33FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

(KJETIL LUNDSTEIN)

Norge har olje, fine damer og vi lever godt og trygt, men svenskene er ofte foran oss på musikken. En vi elsker er Sveriges albumaktuelle sweetheart Veronica Maggio, som vi lunsjet med hos Kolonihagen på Frogner i Oslo.

32-åringens plate Handen i fickan fast jag bryr mig hører du her, mens praten vår med mor er nedenfor bildene.VERONICA MED FELICIA FRA 730 (KJETIL LUNDSTEIN)


(KJETIL LUNDSTEIN)


(KJETIL LUNDSTEIN)


(KJETIL LUNDSTEIN)


(KJETIL LUNDSTEIN)


(KJETIL LUNDSTEIN)

Hvordan er det å være både mamma og popstjerne?

- For meg er det jo å ha en helt vanlig jobb. De fleste foreldrene leverer barna sine i barnehagen, og jeg gjør jo det samme med min sønn Bosse. Det er turnéen som blir vanskelig, men jeg tar Bosse med meg på den lille reisen slik at han kan se meg i aksjon.

Ditt fjerde album heter Handen i fickan fast jag bryr mig… Klisjespørsmål, men hvorfor denne tittelen?

- Tittelen kommer fra låten «Jag lovar», der jeg synger: Handen i fickan fast jag bryr meg. Jeg var utrolig fornøyd med tittelen, ettersom at meningen bak det hele representerte albumet godt. Den visuelle forklaringen er jo at man står med hånden i baklommen av jeansen og er litt sånn carefree, kul og avslappet. Men innvendig så er man redd, usikker og bryr seg veldig om hva andre tenker eller synes om deg. Forklaringen bak tittelen er en ganske godt svar på hvordan albumet er. En god blanding med tristhet og en liten dæsj med jovialitet.

Synes du derimot at singelen «Sergels Torg» er et representativt bidrag for albumet?

- Låten er jo tristere enn hele albumet i seg selv, men jeg synes at låten er ganske representativ ja.

Fortsetter nedenfor videoen.Du som er deltidsmamma og deltidspopstjerne; føler du et slags press om å være hot? «Å nei, jeg må opprettholde min MILF-status?»

(Veronica, fotografen og alle andre i rommet ler i fem gode minutter før mor klarer å komme med et svar.)

- Hahahaha! Nei... det presset der kjenner jeg ikke. Jeg visste ikke engang at jeg var MILF…?

Du skulle bare visst, Veronica…


YUMMY-MUMMY (EMMA SVENSSON)

*Knis* *rødme*

Dine ekser Oskar Linnros (Snook, Maskinen) og Nils Tull (Hoffmaestro) er kjente artister. Er dere så gode venner at dere prater om hverandres musikk sammen og gir hverandre feedback?

- Nei… De er nok utelukket i det området der. Jeg spør ingen av dem om noen musikalsk kritikk eller noe form av meninger… Hm… Vi er ikke helt der for å si det sånn.

Du har også nok fått meg deg at Oskar Linnros har gitt ut sitt andre album Klappar och slag. Liker du?

- Jeg har faktisk hørt mye mer på det første albumet fremfor den nyeste, litt fordi jeg ikke har hørt så mye på den. Men jeg synes hans første plate er herlig, og han er en kjempeflink og dyktig artist.

Vi skal ikke plage deg mer med eksene dine. Når du gir ut ny musikk, er det noen som du stoler godt nok på til å gi den ris og ros?

- Min A&R Anders Johansson brukes masse når det kommer til ny musikk. Jeg sender alltid min første uferdige demoer til ham, så gir han meg alltid gode tips om hva jeg bør gjøre og ikke gjøre. Vi har jobbet sammen siden Vatten och bröd ble gitt ut, og han skjønner meg godt musikalsk sett.

Forsetter nedenfor videoen.Vi spør alltid svenske artister om norske artister… Så, hvilke norske favoritter har du?

- Gud bedre, jeg er så dårlig på å huske! Men jeg tror jeg har et par navn på lager; Dere har jo Turbonegro, Maria Mena, Sondre Lerche, som er forøvrig HELT fantastisk bra... a-ha, Donkeyboy… Det finnes jo masse flotte artister her i Norge!

Apropos Norge, så har du også bodd her i Oslo! Er det noe du savner med Norge?

-Vel, jeg savner faktisk å bo med flere mennesker i en leilighet. Jeg får jo den følelsen når jeg er ute å reiser på turné. Da har man masse mennesker, liten buss. Trangt, men kjempekoselig. Jeg hadde det dødsfett da jeg bodde her. Jeg antar at jeg var en såkalt «partysvenske». -

Haha! Hva er det du ikke savner med Norge?

- Jeg fikk så dårlig råd da jeg bodde i Norge, så det jeg savner minst er å spise pasta med pastasaus syv dager i uken.

<3

PS: Få med deg den sukkersøte blondinen Oslo Spektrum 31. januar.
 
Se også: Veronica Maggio x 730: - Jeg har ofte dårlig selvtillit...
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?