nytt
Dragedrap i Oslo!
Fabelaktig innsats fra Imagine Dragons.
Lisa Bjorheim 08. nov 2013 kl. 16:20FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

DAN THE MAN (LISA BJORHEIM)

Etter tre norgesbesøk er Imagine Dragons norgesbestevenner på ekte, og gårsdagens show på Sentrum Scene ble utsolgt på ca. 0,0. Nok et hint om at Oslo trenger et bra konsertlokale størrelsesmessig mellom Sentrum og Spektrum. (Petter Stordalen, whattup.)

Samtidig så er en intimkonsert med disse Las Vegas-gutta ikke å forakte, spesielt med vokalist Dan Reynolds' gedigne tilstedeværelse på scenen. Ah-mazing!

Er det noe Norge elsker, så er det utenlandske stjerner som elsker Norge, og vokalisten dro flere taler hvor han minnet om at vårt kongerike er et av de første landene som dro Imagine Dragons inn i varmen utenfor USA.

- Etter å ha vært på turné i nesten 2 år, så er det ingenting som føles mer fantastisk enn å komme tilbake til et land som Norge og føle seg så hjemme!

Ntaaaw...

Som takk fikk vi servert en eksklusiv cover av U2s «With or Without You», som de angivelig «never ever» har spilt for noen før.

Resten av settet var non-stop allsang (faktisk), mens alle i bandet fikk show'e off sine talenter med et minutts tromme-, bass- og gitarsoloer, utrolig nok uten at det ble teit. Som ikke det var nok spilte trommisen fiolin mens alle bidro på en firestemt acapella. Igjen ikke teit, bare vakkert x 100.

Etter å ha spilt «Radioactive» (fantastisk) gikk de av scenen og var borte så lenge at halvparten i salen gikk, mens den andre halvparten ropte «en sang til» (på norsk?), og etter at noen oversatte for dem backstage, kom de ut igjen og spilte «Nothing Left To Say» Litt kjedelig avslutning, men likevel terningkast 6.

Se gutta i aksjon nedenfor:


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)


(LISA BJORHEIM)

Se også: 730 x Imagine Dragons: - Norske jenter er sjukt fine!
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?