nytt
Miley Cyrus: - Jeg kastet ikke skygge på Beyonce!
Mener drøye sitater er jug.
trina@730.no 02. jan 2014 kl. 20.15FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
BØR B PASSE PÅ TRONEN? (COLUMBIA/UNIVERSAL)

Twerke-guri Miley Cyrus var *så* nærme å vinne pop-dronningriket i fjor via snakkis VMA-opptreden, skamløs selvpromotering, veldokumentert whooty-twerk og to lekre singler. Men, jaggu dukka ikke Beyonce opp helt på tampen og claimet kronen med sitt selvtitulerte, femte kioskvelter-sett BEYONCÉ.
 
Den uredde 21-åringen fra Nashville gir seff ikke opp så lett, og i et kommende nummer av det britiske magasinet Love kaster vesla snikete skygge på gamlemor Bey... Eller?
 
 
Fortsetter under.


(LOVE MAGAZINE)

- Beyonce har vært en stor inspirasjon for meg, men hun har vært ute av gamet lenge nå. Hun er talentfull og absolutt den råeste der ute, men folk er alltid på utkikk etter nytt blod - og det er det jeg bringer til bordet. Nytt blod. Jeg har hele pakken, du vet. Kurvene, rytmen, stemmen. Jeg er rett og slett best. 
 
... Mjau? Miley fortsetter med å forklare at svangerskapet kan ha kostet Queen B kronen:
 
- Mens Beyonce vokser seg inn i mammarollen og all dritten det gjør med kroppen din, så etterlater det seg et vakuum for unge, nye fjes å overta - og ingen andre kan fylle det tomrommet akkurat nå. Jeg er den eneste hvite sangerinnen som kan ta plassen hennes og gjøre det rett, du vet? Jeg har hele pakken. Alle ting må begynne og alle ting tar slutt, og jeg håper på å ha hatt samme suksess og innflytelse som disse ikonene når mitt løp er over. Men, per i dag har løpet mitt bare såvidt begynt. 
 
Les hele intervjuet i marsutgaven av Love Magazine. 
 
NB! OPPDATERT: Etter at sitatene over traff verdensveven var Miley kjapt ute med å forklare at hun aldri ville snakket sånn om Beyonce, og tvitret at hun skulle «komme til bunns i saken» og få «løgnerne til å trekke tilbake intervjuet».
 
Sant, usant eller sertifisert skygge? Pent er det hvertfall ei: 

 
Se også: Tok Beyonce en Fotballfrue? (video)
tags:  Miley Cyrus | Beyonce | pop | beef | diva | twerking
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?