nytt
Barack Obama hyller Frankie Knuckles
Gåsehud.
Følg 730 via Instagram 24. apr 2014 kl. 07:37FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
#TBT: BARACK OG FRANKIE (PRIVAT)

House-gudfaren Frankie Knuckles døde av sykdom for tre uker siden, og dødsfallet har ikke gått upåaktet hen. Den 59 år gamle Chicago-mannen, som var en av verdens mest innflytelsesrike DJ'er, blir nå hyllet av Barack og Michelle Obama i et brev til hans familie og venner. (Okay, hvor stilig er det?)

- Frankies arbeide samlet folk og hjalp dem å bli mer fordomsfrie, ved å blande sjangere for å fange vår oppmerksomhet og tenne vår fantasi. Han var banebrytende i sitt felt og hans arv og minne lever i Chicago på dansegulv over hele kloden. Samtidig som han vil være dypt savnet, så vil hans ånd gi oss ledende styrke, skriver ekteparet brevet som natt til i går ble lagt ut av Frankies venn DJ David Morales.

- Du vet du er en EKTE LEGENDE når du får (et brev som dette), kommenterer David via Facebook.

I 2004, da Obama var senator, var han med på å få 25. august til å bli den offisielle Frankie Knuckles-dagen i Chicago.

Rolling Stone lister disse låtene som fem av Frankies største:Som om den amerikanske presidenten ikke har nok cool-points fra før av: For nesten nøyaktig et år siden kom Barack Obama ut på scenen i Det hvite hus til DJ Khaleds «All I Do Is Win», og da han referte til Cuba (det ble mye negative oppslag da Beyonce og Jay Z hadde besøkte landet), sa han «I got 99 problems and Jay Z is one»: Se video
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?