nytt
Kim Kardashian: - Jeg vil bare være en MILF!
Småbarnsmoren røper også hvilke farger babyen hennes ikke vil gå i.
CHIOMA ANUGWEJE chioma@730.no 13. jul 2014 kl. 21.21FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

STATEMENT ELLER SKRULL? (E!)

- Jeg er definitivt mye mer sexy nå etter at jeg fikk datteren min, sier Kim Kardashian til Lucky, for så å forsøke å forklare.

- Kampen for å komme tilbake i form etter fødselen er så genuin. Det er så vanskelig, og etterpå er det eneste du har lyst til å gjøre å vise frem kroppen din og være sexy.

- Du har steppet opp sexyness'en din, skyter lillesøsteren Khloe inn.

- Jeg vet! Jeg vil bare være en MILF!, roper Kim og fniser.

- Du trenger ikke å bekymre deg… Du er en MILF, forsikrer hennes to år eldre storesøster Kourtney, som er gravid med sitt tredje barn.

Kim liker altså å nå kle seg freidig. Men hva foretrekker 1 år gamle North West å ha på seg?

- Kanye Hun liker ikke rosa og fiolett. Hun liker grått, kremfarget, havregrøtfarget og sort, opplyser 33-åringen om datteren sin.

Kim sier altså at hun aldri har hatt en mer sexy stil enn etter at hun nedkom, men nyeste nummer av Sveriges veteranblad Hänt Bild (som selges hos Narvesen) tørker støv av hennes fortid som «sexy» gladjente:


Fortsetter nedenfor.

SE OG HØR MÅ STEPPE OPP (FAKSMILIE HÄNT BILD)

På forsiden har de - som du ser - trykket to bilder av henne som ung, med tittelen «Kim Kardashians chockutvik efter bröllopet» + «Vågar du öppna tidningen?» + Kanye med overrasket ansikt og snakkeboble med «Vad i helvete!»

Genistrek?

Annet nytt om den armensk-amerikanske realitystjernen: Hun er ute med spillet Kim Kardashian: Hollywood:

-$ (GLU GAMES)
 
Selv om det er gratis å laste ned, så er det nesten ikke verdt penga. Okay, det er litt artig å forsøke å bli kjendis med karakterene man lager, blant annet ved å få hjelp og utsøkte råd av Kim, gjøre modelloppdrag, shoppe klær (og date begge kjønn)... Men det hele er for det meste teit.
 
PS: Khloe følger storesøster Kims fotspor med rapkjæreste. Dog en litt «hardere» artist enn Kanye: Se Khloe Kardashian posere med automatvåpen i videoen til French Montana
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?