nytt
Admiral P x 730: – Hatere hater seg selv, for å si det helt mildt
Brekker ned debutalbumet, låt for låt
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no 25. nov 2014 kl. 08.33FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

ADMIRAL P PÅ VG-LISTA @ RÅDHUSPLASSEN I JUNI (HÅVARD JØRSTAD/730)

Etter å ha vært Norges ubestridte singel- og streamingkonge de siste årene slipper Admiral P nå debutalbumet Selvtillit & Tro. I tillegg til heavy radiorotasjon har noen av låtene allerede blitt spilt enormt mange ganger på Spotify – «Engel» har over 10 millioner spins, mens «Kallenavn» nærmer seg 15 millioner. Det er så mye, det. 

Vi ba admiralen om å brekke ned debutalbumet låt for låt, se hva han forteller om låtene under albumet via Spotify, Wimp eller iTunes: 1. «Intro»

– Introen er en tale fra Nelson Mandela. Den berømte talen er fra før han ble fengslet på Robbin Island. Mot slutten av introen er det en del hvor han sier «master of seremony!» som er de første ordene i talen han holdte når han kom ut av fengselet. Mandela har vært en stor inspirasjon for meg gjennom livet og har lært meg å stå på mitt, samtidig som han har lært meg hvor viktig det er å kunne tilgi.

2. «Selvtillit og tro»

– Albumets title, en låt som er en shout out til de som har trodd på meg gjenomm hele veien av min musikk kariere. en hyllest til de som har jobbet hardt med meg og ikke gitt opp.

3. «Hodet kaldt»

– Den låten her har hjulpet meg til å holdet bakkekontakt og følge hjertet mitt uansett hva folk sier.. Jeg lagde låta med tanke på at jeg måtte tenke meg godt om før jeg reagerer på noe som helst måte. Put clutch before one changes gear. Holder hodet kaldt.

4. «Fy faen»

– «Fy faen» går ut til alle som har vært i et forhold, men klarer ikke helt å gjøre det slutt med hverandre. Et av og på-forhold. kjærlighet er magnetisk.5. «Hatere»


– På «Hatere» har jeg fått med meg alle sammen sin onkl, altså OnklP. Den her gjorde vi til alle som hater på oss for vi gjør det vi vil. De kan si det de vil, gjøre det de vil. Hatere hater seg selv, for å si det helt mildt. De kan fortsette å hate på oss, for det er deres problem. De gjør oss bare sterkere. So thank u haters.

6. «Skakke gi opp»

– Det er en heftig one drop riddim som er veldig tung. Jeg følte at det var den rette rytmen for de tekstene som er på den. Håper den kan inspirere folk til å fortsette med det de elsker å gjøre uansett utfordringer som kommer ens vei. Så lenger du jobber med noe du elsker, så kommer du aldri til å jobbe en dag i livet ditt.

«En ting»

– Det er en av mine yndlinger på albumet, Bob Marley sa one good thing about music when it hits, u feel no pain. Jeg sier det samma i den her og prøver å forklarer kraften av musikk. Musikk får døve til å høre og blinde til å se.

8. «Kallenavn»

– En kjærlighetsærklæring til en veldig spesiell kvinne.9. «Allergi»


– Den her gjelder å ta et steg unna negativitet. Snakker om hvor lite jeg trenger det i livet mitt. Hvis du dealer med negativitet, hold det for deg selv ikke kom med det til meg. Unødvendig negativitet, atsjoo..10. «Afrikansk vin»


– Denne er laget for dansegulvet og klubber. Her har jeg flippet et mye brukt dancehall utrykk «whinning» (også kjent i senere tid som twerking) som er en slags dans, som man ofte forbinder med dancehall, og vi kaller det nå «Afrikansk vin».

11 «Kom kom»

– Den her hooka jeg opp med min bror/venn/produsent Henrik Berhane. En dancehall-låt på en heftig rytme som måtte bare komme frem. Låten handler om en intens link up.

12. «Vakker & søt»

– Er en hyllest til vår bedre halvdel. Finner nesten ikke ord å få sagt, så måtte nesten synge om det. Vakker uten speil.

Fortsetter under 


(KNIRCKEFRITT)

13. «Dama mi»


– Den her foklarer jeg hvor dum en kar var for han la ikke merke til hvor spesiell hun er. Oh well. Kjipt for ham, men ikke meg!

14.«Engel»

– Den her gjorde jeg med min Jah Ark Manifest-bror Nico D. for de som ikke har hørt den, så går den her ut til alle som er og har vært der for oss gjennom harde tider. Alle har en engel i livet, det er jeg sikker på.– Big up alle sammen som har støttet å hjulpet meg gjennom tiden. setter pris en hver eneste av dere. Håper dere liker og føler albumet. Med selvtillit og tro har du vunnet før det hele har begynt!


Jah bless.

Se også: Admiral P er allergisk mot negativitet (VIDEO) 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?