nytt
Lil Wayne vil forlate Cash Money og Birdman, Pusha T ønsker ham «velkommen» til Kanye
GISLE G. STOKLAND gisle@730.no 04. des 2014 kl. 20:57FacebookTwitterTips en vennSkriv ut


Det er ikke bare Tyga som er frustrert over at Birdman og hans Cash Money utsetter album på album. Tyga har lagt seg ut med labelen, Busta Rhymes og britiske Jay Sean stakk nylig, mens Mystikal forsøker angivelig å komme seg ut av kontrakten. (Limp Bizkit er der fortsatt, lol.)

Nå er Young Money-prinsen også på krigsstien mot sin adoptivfar og hans kolleger, etter at hans Tha Carter V igjen ble dyttet tilbake. Denne gangen fra neste uke til neste år. I kveld twitret han sin frustrasjon med labelen som signerte ham som 12-åring i 1995 (sammen med Young Buck):

 
Pusha T var kjapp til å twitre at Tunechi burde komme til Kanye-labelen G.O.O.D. hvis han ønsker å 1) slippe skiver og 2) slippe å ha en sjef som står og gnir seg i hendene i musikkvideoer... Push la til linjen «Suge Knigh-stemme» i parentes (vår humor), og viser frem teksten til sin smart-ass Cash Money/Lil Wayne/Drake-disselåt «Exodus 23:1», som på en måte forutsier det som nå har skjedd.
 
Birdman har tidligere sagt at Cash Money ikke ønsker å gi ut album uten at en singel fra platen har skapt et «momentum» i forkant. Weezy har sluppet «Believe Me», «Krazy» og «Grindin» fra albumet, og er nå aktuell med dvaske «Start a Fire» med sin Cash Money-kjæreste Christina Milian. Se dem debutere låten live her.

Nicki Minaj skal slippe The Pinkprint 15. desember, noe som trolig kommer til å skje. «Anaconda» tok 2. plass hos Billboard 200, som er rekord for New York-jenta.
 
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?