nytt
Wow... Kanye West med Cashmere Cat & Sia - Wolves
Norsk oppsving.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no 13. feb 2015 kl. 00:51FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

(AKAM1K3)

Rydd forsidene: Norske Cashmere Cats største drøm har gått i oppfyllelse, og katten fra Halden har produsert en låt for Kanye fuckings West. (Som vi gjettet/håpet for en stund siden.) 

Låten «Wolves», som debuterte under New York Fashion Week i natt, er angivelig det første sporet på Yes kommende plate, og gjestes av både Sia og den kjekke rapperen Vic Mensa. (Som spilte på Slottsfjell i fjor.)


«KIMYE» & RI PÅ NEW YORK FASHION WEEK I NATT (INSTAGRAM)

Om Magnus krediteres som featuring-artist (som han ble på Ariana Grandes album) er langt fra sikkert, men SUPERSTAS er det jo uansett. Herregud så gøy.  

Cashy delte nettopp de gode nyhetene via Twitter:
Videoklipp fra Kanyes Adidas-fashionshow hvor låten først ble spilt av fjernes fort som fy, men vi fant en snutt via Soundcloud. 

Låten er Ye på sitt særeste; dette er ingen blid radiolåt. Samtidsmusikk? Superstas lell.

Hør Kanye West feat. Sia og Vic Mensa, produsert av Cashmere Cat og Sinjin HawkeOPPDATERT: Her med bedre lyd via Adidas Originals x Kanye West-kolleksjonen Yeezy. Snutten bekrefter at låten er åpningssporet på Kanyes kommende album. Kanskje katten har med flere låter?Fun fact: Magnus har tidligere sagt at han ikke skal klippe seg før han gjør musikk med Kanye. Vi vil gjerne se video av Halden-gutten hos frisøren. 

Cashmere Cat gjør sin eneste norske festivalgig i sommer på suverene Slottsfjell i Tønsberg, og spiller med norske Drippin og Hasta på Vulkan i Oslo 24. april. Sistnevnte er en 17-åring fra Porsgrunn som er aktuell med EP'en Floral.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?