nytt
Kanye Wests «overraskelsesalbum» er lystig - se funny intervju
Ye snakker om sin kommende musikk, Cashmere Cat-låten, Drake/Kanye-albumet, Adidas-sneakeren, Kim, eksen Amber, Tyga, Kylie og mer.
GISLE G. STOKLAND gisle@730.no 20. feb 2015 kl. 14.20FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

(POWER 105)

Power 105s morgenshow med Angela Yee, Charlamagne Tha God og DJ Envy hadde Kanye West som gjest i dag tidlig. Se intervjuet nedenfor et veldig forkortet sammendrag.

- 37-åringen kaller seg selv hyklersk fordi han kalte Beck respektløs etter Grammy-utdelingen ettersom Beck ikke gav sin albumpris videre til Beyonce…

- Ye har Becks telefonnummer, men Ye sier han stadig glemmer å ringe for å si unnskyld…

- «Ironisk nok hørte jeg Becks album i en middag med Taylor Swift, og tenkte dette er jo bra».

- Han synes det er corny at Adidas slipper hans nye sneaker Yeezy Boost i et begrenset opplag, slik at de allerede nå privat selges for flere tusen kroner. Han liker ikke den delen av «sneaker-kulturen».

- Dessuten «Kim kan være naken hvis hun vil, det er ikke ulovlig å være naken.»

- Hans eks Amber Rose, som gikk løs på Kardashian-familien denne uken, får denne: «Hvis Kim hadde datet meg da jeg ville være med henne, så ville det ikke vært en Amber Rose i dag. Det er vanskelig for en kvinne å være med noen som er med Amber. Jeg måtte dusje 30 ganger før jeg ble sammen med Kim.» (Kanye er Kims tredje ektemann. Før den grisete sextapen med Ray J, så var Kim den ukjente assistenten til Paris Hilton.)(Amber har dog angivelig fått en svær sum for å aldri røpe noe fra deres forhold.)

- Nakenbildene av Kim i Paper og nakenbildene av Kim i LOVE synes Kanye er bra... Fordi de viser frem en kvinnelig fysikk som ofte får lite og feil fokus.

- Ye er morsom når han snakker om Cash Money-rapper Tyga, som da han denne uken gjestet samme show sa at Kims 17 år gamle lillesøster Kylie Jenner ikke er hans kjæreste. Noe som trolig ikke er sant. Ifølge Kanye: «Han startet tidlig, jeg tror han var lur. Deres aldersforskjell er mindre enn mange andre forhold jeg vet om.»

- Kanyes Cashmere Cat-låt «Wolves» startet som en albumplan han hadde med Drake. Platen skulle hete Wolves.

- Han har gjort en låt med Young Thug som Rihanna blir med på, og som skal på hennes album.

- Kanyes neste album er 80 % ferdig, og at det blir mye lystigere enn Yeezus («denne platen vil omfavne musikk og glede»)…

- Albumslippet vil etter planen ikke bli annonsert, men sluppet som en overraskelse… Beyonce- og Drake-style.


 
Se også: Amber Rose: - Kim Kardashian er en hore
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?