nytt
♫ Linni Meister #nofilter er den mest delte på Spotify
Hør meisterverket her.
CHIOMA ANUGWEJE chioma@730.no 18. mar 2015 kl. 15.30FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

Power to the people! #nofilter er nå den meste delte låten hos Spotify #tusen #takk

A photo posted by Gisle G. Stokland (@gislegstokland) onNÅR DU SER MEG PÅ INSTA/ALLE GUTTA TILTER... #NOFILTER (HÅVARD JØRSTAD/UNIVERSAL)

OPPDATERT: Ingen aprilsnarr:

Linni Meisters singel er nr. 1 hos Spotify-listen Viral 50, som betyr at den nå er Norges mest delte låt hos Spotify. Hør den her
Nesten hele Norges Linni Meister har vært i rampelyset siden hun var tenåring. Hovedsaklig via en rekke tv-produksjoner, blant annet sin egen serie Linni. Men nå starter alvoret slipper hun sin debutsingel #nofilter. Bærums-blondinen (med mor fra Sri Lanka) forteller at det hele er humor. Med något attåt?

- Dette er min første «ordentlige» singel, så jeg tenkte det passet med litt lettbeint satire, sier Linni.

Den røde tråden er Instagram, hvor hun - i tillegg til å blogge - er en flittig bruker. (Et av innleggene hennes har over 300.000 likes, som trolig er norsk Instagram-rekord?) Låten er blant annet en shoutout til dem som flotter seg litt mer på Insta enn de kanskje er IRL.

- #nofilter er en leken hilsen til alle som jobber hardt med å fremstå flotte på Instagram, noe som til tider blir komisk. Særlig når man later som det hele er uanstrengt. Jeg skal ikke kaste sten i glasshus, og jeg er glad i mine 70.000 følgere, men på låten så er jeg en karakter som leker deilig på Insta, uten filter. Det tror jeg man skjønner når man får se den kommende musikkvideoen, forteller MILF’en.

#nofilter har Linni Meister laget med duoen GoToGuy («Cinderella»), Gisle G. Stokland (730!!!), Pia Mythen Eriksen og Sichelle Aksum (Spellemanns-nominert for «Fuck deg»).

Fun fact: Linni Meister har signert med Universal Music, som
betyr at hun kanskje ender opp på julebord med kolleger som Rihanna, Kendrick Lamar og Gwen Stefani.

Singelen, som allerede er listet hos NRK mP3, slippes fredag 20. mars. Hør en smakebit her:

 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?