nytt
The New Chicken Dance: Ray Kay demonstrerer Kyllingdansen
Se video.
IDA HELENE PAULSEN post@730.no 09. okt 2015 kl. 01.10FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
(MENY)

Justin Biebers «Baby», Lady Gagas «Poker Face»... Aaaaah, endelig... Kyllingdansen! Sett via de fancy linsene til regissør Ray Kay.

Se videopremieren nedenfor vår prat med den Miami-baserte haugesunderen.

Hvorfor i all verden?

- Kyllingdansen er det meste ukule jeg kan tenke meg dansemessig, så derfor er det selvfølgelig gøy å ta den på alvor og skyte den på samme måte som jeg ville skutt Beyonce eller en kul ung rapper.

Trenger verden Kyllingdansen i 2015?

- Verden trenger alltid nye danser, og det er faktisk noe gøy ved den - crewet sa at dersom Chris Brown hadde gjort denne videoen, ville folk kopiert dansebevegelsene i clubber over hele USA. Videoen er mest av alt en gøyal snutt hvor vi leker med Kyllingdansen - og vi har alle en ironisk distanse til dette. Tror ikke vi redder verden med denne videoen, men det er lov å ha det litt gøy med dette!

Hvordan vil du beskrive dine danseferdigheter?

- Mine egne danseferdigheter er omtrent så dårlige som det er mulig å bli. Tatt i betraktning at jeg har jobbet med mange av verdens beste koreografer og dansere oppigjennom årene blir dette ekstra flaut. Har ikke lært ETT eneste move som er verdt å vise frem. Shit, må jobbe med dette, kjenner jeg! Kyllingdansen er kanskje et sted å begynne?

Hva er planen din for 2016?

- Å reise mer, ha det mer gøy på jobb, og generelt bare mer awesomeness. Etter det er planen å så liten plan som mulig, siden jeg har hatt så mye planer tidligere i livet.

Se behind the scenes her og se premieren på Kyllingdansen via Ray Kay nedenfor - med hjelp fra PhatCat Studios og Lil Swagg og MENY.

OPPDATERT: Ny revidert versjon av videoen:Se også norsk trendalarm: Gravemaskindans 
tags:  Ray Kay | dans | lol | wtf
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?