nytt
Norsk hip-hop i skogen: Se videoen til unge Oscar Blesson
CHIOMA ANUGWEJE CHIOMA@730.NO 11. des 2015 kl. 08:04FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
NORSK AF (TROPICAL NOAH/TEE PRODUCTIONS)

Etter mixtape og mye jobbing i studio i inn- og utland med mentor Tommy Tee (blant annet for Tommys kommende BBB2), så kommer Oscar Blesson snart med sin debut-EP.

19-åringen fra Holmlia slapp i dag første smakebit - «Watch The Boy Grow» - som har blitt en personlig affære. Inspirasjonen er blant annet «Oslo på nattetid», «kombinasjonen skolegang og EP-innspilling» og «lite søvn og til tider bekymrede foreldre».
 


– Jeg hadde hatt sporadisk kontakt med Oskar i et drøyt år før vi begynte å gjøre musikk sammen, sier Tommy Tee, som har produsert singelen og hele EP’en.

– Da vi først kom igang i studio fant vi kjapt tonen, og Oscar ga meg haug av inpirasjon til å skape en musikalsk verden hvor Blesson kunne briljere med spytting, men også lage låter. «Watch The Boy Grow» var et helt naturlig valg som første singel; ­ den hinter til følelsen på EP’en.
 
Oscar, hva er budskapet?

– Litt som jeg sier i starten; føler bare at jeg har en samtale med meg selv, diskuterer litt hvordan jeg er, alltid har vært og hvordan jeg har utviklet meg samtidig som jeg alltid har vært meg selv.
 
Hva får vi se i videoen?
 
– Det fantastiske landskapet Oslo har å by på <3.
 
Hva er planen for 2016?

– Vi få se hva tiden bringer, men jobben min er gjort hvis jeg gjør hverdagen din bedre. I do it for the people!
 
Norske Instagram-famous Tropical Noah alias Noah Løchting Williams debuterer som musikkvideoregissør.

Se premieren på den stilige skogsnutten med Oscar Blesson her:Fun fact: Loudmouf Choir-capo Opaque alias Mae korer. PS: Noah har utstilling på Dattera Til Hagen i Oslo forbindelse med Tommy Tirsdag 22. desember, hvor man kan se Oscar live.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?