nytt
Oscar Blesson brekker ned debuten
Låt for låt.
JANNE@730.NO 10. mar 2016 kl. 09:31FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
UNG SJEF (TROPICAL NOAH)

Ah, endelig.
 
Oscar Blesson er bare 20 år, men har lenge jobbet jevnt og trutt. Nå har Tee Productions sluppet hans første EP Watch The Boy Grow - produsert av Tommy Tee. Og det lyder d.r.i.t.f.e.t.t.

Vi fikk Holmlia-gutten til å brekke ned settet, som du kan høre nedenfor.
 
(Scratching på introsporet, yo! $$$$$$$$$$$$)«Quik»

– Faktisk første låta jeg spilte inn i TP, anno 2014 shit. Låta som beskriver alter egoet «young truant» mest. Feel the hunger!

«Watch The Boy Grow»

– Låta som har vokst til å bli tittelkuttet og en mindstate jeg lever etter. Veldig naturlig at det var første singelen min, plasserer meg bra på verdenskartet. Varemerket som har kommet for å bli: Watch The Boy Grow.«Young Wave God»

– Go-låta da! Videoen er skutt av Gustav Stegfors og regi av min bror Noah Williams. Bare bølger. Free Max B.«Rock Bottom» feat. The Loudmouf Choir

– EP-en skulle egentlig hete Soundtrack To The Life. Det skulle denne låta også hete, men ingen av dene endte opp til master'n. Loudmouf Choir skinner på hooket!

«Lose Her» feat. David Amaro

– Ouff så var det denna da... Bare følg med på teksten, sier mer enn nok! Egentlig i overkant for mye men de som vet, de vet as... Big s/o til min big bro David Amaro!

«The Life: Prologue»

– Favoritten min på EP-en. Tatt opp i session med hele norges rap elite skrikende i loungen. Den som Oppsummerer pretty much reisen min hittil og sævser ut i et nytt kapittel, det er som slutten på det gamle og starten på en ny reise.

– Må bare si at du burde heller høre ordentlig på låtene og lag din egen forståelse. Logg av i 25 minutter! Vi har prøvd å skape no' her liksom, haha.
 
 
FREDAGSFJAS: Oscar Blesson
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?