nytt
♫ Kaveh med tre av Skandinavias kuleste
ScandalNavia 2016?
GISLE G. STOKLAND GISLE@730.NO 11. mar 2016 kl. 07:43FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
CROSSING BORDERS (CHRIS ABOLADE)

Ofte ser store collabos best ut på «papiret». Men når Kaveh går i studio med tre av Skandianavias feteste så funker det fint: Oslo-gutten samler de svenske veteranene Abidaz og Michel Dida pluss Københavns Auto-Tune-gangsta Sivas på «Køyeseng», stilig produsert av norske Most Wanted (alias Magnus & Walther). 
 

– Hele livet har jeg aktivt fulgt med på den skandinaviske scenen, og etablert et rikt nettverk der ute. Når jeg har vært i Stockholm og København så har jeg båndet med flere av de etablerte artistene og produsentene, og i den prosessen har jeg fått bekreftet at deres syn samsvarer med min personlige erfaring, sier Kaveh.

– Det her er personer av ulike etnisiteter og miljøer, som er en del av en minoritet - så vel som en majoritet - i ulike settinger.

20-åringen sier at «Køyeseng» startet i soverommet på Løkka med storebroren, hvor de delte køyeseng.


– Det var da jeg satt rammer for alle drømmene og visjonene som har ført til at jeg har blitt den jeg er i dag. Det er vanskelig å følge drømmen sin i et samfunn som er såpass preget av janteloven, men jeg var blant de privilegerte som aldri fikk servert janteloven med morsmelken. Et eller annet sted på veien har mange av de jeg vokste opp med gitt slipp på barndomsdrømmen, endt opp i feil baner, og til slutt mistet seg selv. Men jeg syns det er viktig at man aldri skal la det knekke din evne til å bli ditt fullkommende jeg.

– Jeg innser nå hvilken påvirkningskraft - og ikke minst ansvar - jeg har for å lede vår fremtidige generasjon i riktig retning. Og musikk er lidenskap for meg. Så min oppgave og drøm er å lage en arena hvor folk får muligheten, støtten, selvsikkerheten, og miljøet for å bli selvrealiserte. Ved hjelp av hip-hop og musikk vil jeg prøve å overføre disse verdiene. Og gleden det også har gitt meg! Så når alt kommer til alt, så er hovedbudskapet at «humble beginnings can have great endings».
 
Sjekk ut Kaveh med Abidaz, Michel Dida, Sivas og Most Wanted her:

 
Den forrige singelen gjør også susen: Komeback fra Kaveh
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?