nytt
Shawn Mendes (17) og Astrid S (19) smeltet 10 000 norske hjerter
Se bilder og videoklipp ♡
BEATRIZ NEVES beatriz@730.no & SOLFRID SKARET sol@730.no  23. apr 2016 kl. 11.47FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

<3 (SOLFRID SKARET)

Som seg hør og bør sendte vi 730s unge og lovende for å rapportere fra Shawn Mendes' (snart 18) første (offentlige) konsert i Norge. Alle bilder er tatt av Solfrid Skaret (18), tekst via Beatriz Neves (18). 

Oslo Spektrum åpnet bokstavelig talt armene sine for den britiske oppvarmingsartisten James TW.

Se video: 


Til tross for at 95 % av salen ikke kjente noen av sangene, ble James tatt usedvanlig varmt imot.

Spesielt mot slutten da han gledet salen med coveren sin av «Torn», som er hans mest populære låt på Spotify med 4,6 millioner avspillinger. #OneDirectionThrowbackMUCH

Så er det tid for THE real deal. 

Fortsetter under 


Spotlightene senkes og lyden av gitarstrengene begynner å strømme til låten «Something Big», og forskjellige flashback-stemmer leser høyt rørende sitater som: «Just get on the stage and don't look back» og »You're capable of more than you know, don't ever look back».

Shawn inntar scenen med kassegitaren sin, og DER mistet alle hørselen i ti sekunder. Det merkes at nesten 10 000 mennesker har kjøpt billetter til den utsolgte konserten, halla ørepropper. (Oslo-gigen var hans største hittil.) 

Den kanadiske kjekkasen fikk publikum til å drømme seg bort med låter som debutsingelen «Life Of The Party» (2014), og ble overrasket av fansen med en svevende bølge av fargerike ballonger gjennom hele salen. 

Fortsetter under


Søtnosen ville selv overraske fansen, noe han blant annet gjorde under «Aftertaste». Etter litt småkrig med publikum for å be hver og en til å være musestille (det var stadig noen som prøvde å få oppmerksomhet ved å skrike ut «JEG ELSKER DEG!!!»), tok han bort mikrofonen og sang så høy han kunne uten.

Frysningene strømmet gjennom samtlige kropper, og den norske fansen ble så satt ut at til og med de helt øverst på bakerste rad i Spektrum hørte den fabelaktige stemmen. Helt unikt!

Se video: 


Én overraskelse var dog ikke nok for Shawn Mendes. I det han hinter om en potensiell gjest, skriker publikum «ASTRID, ASTRID, ASTRID!». Yesda, you were right!

Astrid S tok turen innom hjemlandet midt i Troye Sivan-turnéen, for dette kunne hun virkelig ikke gå glipp av. 19-åringen kommer sprudlende opp på scenen, løper mot Shawn og gir ham en stor bamseklem. #GOALS

Fortsetter under


Vi kan uten tvil si at den «Paper Thin» og «Running Out»-aktuelle stjernen og hennes kanadiske BFF koste seg maks under «Air»-opptredenen, med stor innlevelse fra publikum. Sammen fylte de virkelig Oslo Spektrum med kjærlighet. <3

Åh, de hadde vært tidenes par: 

#ShawnMendes x #AstridS ❤️ Se mye mer på 730s Snapchat - www730no🎈 (📷 @itsbeatriznev)

En video publisert av 730.no (@730no)


Vi fikk høre på to nye låter ved navn «Ruin» og «Like This», som mest sannsynlig kommer på Shawns andre album. 

For å ende showet slo Shawn til med en liten snap av det beste publikumet av turnéen så langt, nemlig OSLO! Vi håper godgutten kommer tilbake til Norge så snart som overhode mulig. Hvem vet hvor står han er neste gang, når han klarer å selge ut Oslo Spektrum (9700 billetter) på første forsøk. 


Se også: Shawn Mendes sminker Bea fra 730
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?