nytt
Klart for H&M Loves Music 2016
Slik blir du med!
SPONSET SAK 02. mai 2016 kl. 20:11FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
BENDIK, LOVESPEAKE, SMERZ (COSMOS, TOOTHFAIRY, HARD UP)

Tradisjonen er et faktum!
 
H&M Loves Music under Musikkfest i Oslo 4. juni går av stabelen for tredje gang. Igjen med en hel, fullpakket, gratis musikkdag med kun norske artister - både utescenen og innescenen på Vulkan ved Grünerløkka. 
 
Tre rå artister er nå annonsert:

Bendik (Vulkan utescene)

– En av de mest spennende og musikalsk nyskapende norske popartistene, med storslått musikk i panoramaformat med tidvis veldig såre og personlige tekster. Kombinasjonen har ikke bare gitt henne en stor tilhengerskare, den fungerer også overraskende perfekt på konsertscenen. NB! Er aktuell som hip-hop-debutant.

Lovespeake (Vulkan utescene)

– Inspirert av alt fra psykedelisk kunstrock til bittersøt 80-tallspop med iørefallende melodier, harmonier og rytmer. Når seksmannsorkesteret inntar scenen er det duket for et fyrverkeri av ren musikkglede!

Smerz (Vulkan Arena)

– Oslo-duoen Henriette Motzfeld og Catharina Stoltenberg lager noe av det mest spennende som skjer innenfor norsk elektronisk popmusikk om dagen: En særegen og ikke minst egenrådig fusjon av moderne R&B og minimalistisk synthpop. Noe som fungerer veldig bra live. I tillegg til H&M Loves Music og Musikkfest Oslo er Smerz også plukket ut til å spille på prestisjetunge The Great Escape i England.

Mange flere artister annonseres snart! (Fri alder ute, 18 år inne.)

 
 
Eventet til årets H&M Loves Music hos Facebook finner du her 

 
 

Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?