nytt
Er 5 Seconds of Summer allerede litt lei?
Serverte anonym konsert i Oslo Spektrum.
CECILIE MOBERG cecilie@730.no 01. jun 2016 kl. 15.56FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

(SOLFRID SKARET)

Det er litt over et år siden pusepunkerne i 5 Seconds of Summer gjestet Oslo sist. Denne gangen prøvde de først å selge ut Telenor Arena, men betongboksen var visst litt for stor, og konserten ble flyttet til Spektrum.

I løpet av året som har gått har det naturligvis skjedd litt i den australske leiren. De har virkelig gått inn for å kvitte seg med boyband-stempelet, fordi herregud så flaut å ha en fanbase som består av 90 % tenåringsjenter 😊😊😊


(SOLFRID SKARET) 

De skal ha for forsøket, for uansett hvor hardt de har prøvd å fremstå som skikkelig kule gutter i et kult gutteband så er kjernefansen den samme. Kvartetten fylte nesten hele salen med hylende jenter og deres foreldre. Og en liten andel andre interesserte.

Konserten i fjor var dog veldig mye koseligere, og i går framstod de som pittelitt lei av det hele? Plis ikke bli oppskaket og send oss fiendtlige e-poster på rim, dette er bare vår mening. Var veldig innlysende at all prating var innøvd på forhånd, og det ble utrolig lite organisk.


(SOLFRID SKARET) 

Til tross for at de kokte sammen en helt egen låt om Oslo mens de stod på scenen, så manglet det liksom noe. De pratet en del mindre enn under forrige besøk, og man fikk ikke følelsen av at de koste seg så grusomt mye.

Mulig vi er pirkete og hadde en dårlig dag, for fansen hadde det selvsagt veldig flott. Om vi skal dømme utifra hylingen, og hvor mye tribunen ristet HELE tiden.

Trommis Ashton Irwin gjentok suksessen fra i fjor, og fikk hele salen til å legge fra seg mobiltelefonen. Han brukte sånn cirka tre minutter på å shame alle i publikum, og det var voldsomt effektivt. I sånn en og en halv låt.


Men altså for all del! Det var en fin konsert, og de fire luringene er flinke musikere. Vi som ikke er blodfans har bare litt vanskelig for å se at de er veldig engasjert lengre. Eller noe sånt.

PS: De sa ikke at vi er pene denne gangen, eller prøvde å prate norsk :(

Et lite bildedryss via 730s superpraktikant Solfrid Skaret:

Se også: Norgesaktuelle 5 Seconds of Summer stiller kliss nakne for Rolling Stone
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?