nytt
Årets sommerhit? Internett-stjernene Vegard Harm og Makeupmalin debuterer som artister – se video
Prima sommer med sjokolade-kropp.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  05. jul 2016 kl. 15.18FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

#NKVO PÅ ORDENTLIG (SMASH!)

YouTube-gudinne og sporadisk 730-reporter @Makeupmalin har denne sommeren teamet opp med Internett-personligheten Vegard Harm.

20-åringen fra Stokke i Vestfold har de siste årene gått fra Vine-stjerne til voksenjobb i VGTV, og er denne sommeren å se på turné med VG-lista sammen med Holmestrands flotteste godjente. (Ja, Malin altså.) 

Den nye duoen gir i kveld ut sin første musikkvideo i samarbeid med sjokkis-giganten Smash!. Se verdenspremiere via 730 nederst i saken.

 

 


Som du kanskje vet har Knoll & Tott de siste månedene sluppet fire episoder om jakten på «Smash-kroppen», se ønskereprise her. Tematikken følges opp i musikkvideoen til «Prima sommer», hvor lyden av billig saksofon stjeler showet. 

Beskjedne Malin og Vegard satt seg ned med arbeidstittelen «Årets sommerhit» da de skulle skrive låten, og det er ikke heeelt utenkelig at «Prima sommer» kan få Grandiosa-tilstander de kommende månedene. 

Klar for prima sommer? Se verdenspremiere på musikkvideoen til Vegard Harm og Makeupmalin: PS: Saken er ikke sponset. (Faktisk.) 

PPS: Videoen er regissert av Christian Schüssler, låten er mikset av André Jarnvig Jensen. Produsenten er en kjent norsk artist, men i dette tilfellet anonym. <3 

Se også: SMS-intervju med Vegard og Tara
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?