nytt
Der ja... Travis Scott dropper (som forventet) Øya
Britiske gutter stepper inn – se hvordan festivalen kaster skygge.
CHIOMA@730.NO 09. aug 2016 kl. 13.25FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

A photo posted by flame (@travisscott) on


Oppdatert onsdag 14:00: Øya bekrefter for få minutter siden at Travis Scott avlyser festivalen og flere europeiske gigs, men kan samtidig melde at de britiske grime-gutta Section Boyz stepper inn på kort varsel. 

Øya legger ved en slapp unnskyldning fra rapperen, og noen triste ord om det hele. 


SKYGGEKASTING ER HELT PÅ SIN PLASS (ØYA)

:( 

Oppdatert tirsdag 21:45: Øya har ikke gått ut med kansellering, men Travis Scott er nå fjernet fra festivalens nettsider... 

For noen timer siden stod rapperen oppført på Hagen-scenen fredag klokken 20:50, men er nå fjernet fra både dagsprogrammet og under «artister». Bekreftelse + vag forklaring på hvorfor han dropper Norge igjen kommer trolig snart...

Vi krysser fingrene for at Øya rekker å få inn en fin erstatning <3 (Om han ikke mot formodning kan flyttes til et annet tidspunkt.) 


Opprinnelig sak fra tirsdag 15:25 Industry rule number 4081: Ikke book rappere.

Neida, men Travi$ Travis Scott droppet Stavernfestivalen i fjor. Samme dag som han skulle spille. Samtidig som La Flame snappet at han fløy rundt med to knisete gladjenter i London.
 
Grand Hustle-rapperen/produsenten fra Texas er booket til utsolgte Øyafestivalen på fredag, men i natt la han ut en flyer for videoreleaseparty for «Pick Up the Phone» i Los Angeles i samarbeid med Apple.... Nå på fredag. Og ifølge 24-åringen selv så skal han dit selv:

California er 9 timer bak Norge, så noen er optimistiske, mens andre er skeptiske til at han skal rekke det:
 

 
Vi har ikke hørt noe fra Øya, men vi har fått mange mail fra norske Travis-fans som lurer på om han dukker opp i Oslo eller heller går for festen i LA; byen hvor han nå bor. 
 
Den Frank Dukes- og Vinylz-produserte singelen, som gjestes av Young Thug og Quavo fra Migos, er den første fra Travis' kommende andre album Birds in the Trap Sing McKnight.Platen skulle først ut 5. august, deretter 12. august. Noe som kunne klaffet dårlig for spillejobber overseas. Men man kan i skrivende stund ikke forhåndsbestille det hos iTunes, noe som kan indikere at settet er utsatt.

Vi oppdaterer når vi finner ut om han kommer/ikke kommer til Øya.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?