nytt
French-kissing? Iggy Azalea rebounder med Montana
Streetcred på sjøen <3
CHIOMA@730.NO 30. aug 2016 kl. 13.51FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
BRONX-BADBOY X SYDNEY-SØTA (INSTAGRAM)

Iggy Azalea har hatt mye uhell med kjærligheten. Først gikk det galt med A$AP Rocky (hun har fjernet tatoveringen Live.Love.A$AP fra fingeren), deretter brøt hun forlovelsen med basketspilleren Nick Young, som angivelig var utro mot henne flere ganger.

Den australske 26-åringen var kjapp tilbake i datingspillet etter bruddet, med solide selfies som fikk mye oppmerksomhet. Jamfør nesten 200.000 likes: 

A photo posted by Iggy Azalea (@thenewclassic) on


Har Iggy nå fått seg en solid mann?

En som trolig likte bildet ovenfor er French Montana - og rapperne dro på ferie sammen til Mexico i helgen. «Bare venner» viste seg å ikke stemme helt. Snapshots av paret som kysser er i alle fall i alle socials:
 
NÅÅÅÅÅH (INSTAGRAM) 
 
South Bronx-rapperen French Montana (som egentlig heter Karim Kharbouch og er født i Rabat, hovedstaden i Marokko) er signert til P. Diddys Bad Boy og Rick Ross' Maybach Music Group. Han har tidligere vært sammen med blant andre Trina, som var signert til 31-åringens label Coke Boys, Khloé Kardashian - som gjester videoen til hans «No Panic» - og deretter Dorothy Wang fra realityserien Rich Kids of Beverly Hills.

I 2003 ble French skutt i hodet på vei ut av et studio i Bronx, og lå flere uker på sykehus. I 2013 ble French Meek skutt mot etter en konsert i Philadelphia sammen med Meek Mill og AR-Ab. En person i følget ble drept.

Def Jam-artisten Iggy Azalea skulle egentlig slippe sitt andre album Digital Distortion i vår, men har blitt utsatt på ubestemt tid da singlene «Azillion» og «Team» floppet. Istedet har hun takket ja til å være dommer for The X Factor Australia

 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?