nytt
FREDAGSFJAS: Oslo-duoen Juicy
Deler sitt mørkeste partyminne...
LYDIA GIESELMANN LYDIA@730.NO 24. nov 2016 kl. 22:34FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

Det er få som kan leve av å være DJ's, men Patski Love og Chris Stallion aka Juicy har skapt fest siden før du kunne gå ut og nå feirer de hele 12 år.

Lørdag kveld blir det bursdagskalas på Vulkan Arena i Oslo, der de har fått med seg blant andre Blvck O, britiske DJ Yoda, Pasha, Aslak, DJ Atee og DJ Eekbs. Det var altså på tide med en fresk fredagsfjas med hovedpersonene.

Dere har laget store fester hver uke i 12 år. Hvordan holder dere koken?

– Tror det handler mye om at vi elsker det vi gjør PÅ EKTE! Vi har også begge en greie for å hele tiden pushe oss selv på å prøve og levere noe råere og bedre hver eneste gang. Det kan også hende at vi har en ok kjemi oss to i mellom siden vi har klart å holde ut langt lenger enn de fleste ekteskap i disse dager hehe

Hva kan man forvente seg på lørdag?
 
– Som vanlig når Juicy inviterer til sine jubileumsfester byr vi på fullt trøkk fra ende til annen! Vi starter selv showet på Vulkan Arena kl 22:00 og utover kvelden blir det live opptredner med singel- og by:Larm aktuelle Pasha, ASLAK fra ringrevene Klovner I Kamp som nylig ga ut det kritikkerroste albumet «Gift», samt den fremmadstormende rapperen Blvck O! Bak platespillerne får vi hjelp av BroShow-kjendis DJ Atee og hans buddy Eekbs, og sist, men ikke minst kommer legenden DJ Yoda fra London som har samarbeidet med artister som Dr. Dre, Banksy og Mark Ronson! 


Fortsetter nedenfor.

NOT ALONE WITH POST MALONE

Hva er helgens vorspiel-anthems? 

– Vel, Juicy har jo lang historie og vi prøver å bygge broen mellom gammel og ny musikk. Vi blir jo bare eldre og eldre, mens det føles som de som går på festene våre bare blir yngre og yngre haha! En god oppvarming for helgen synes vi derfor bør inneholde nytt, gammelt, norsk og internasjonalt:

The Notorious B.I.G. - Juicy 
A$LAK - Gift 
DJ Yoda - Essential Mix (fra BBC Radio 1 i 2006)
Snow Boyz - 42 bonanza 
A Tribe Called Quest - We The People
Blvck O - Si Ingenting Remix 
Pasha - White Girl Turtleneck


Favorittantrekk? 
 
– Det har jo variert ganske mye opp gjennom disse 12 årene, noe man tydelig kan se i #TBT-arkivet fra denne perioden, men fellesnevneren er nok fete sneakers, jeans, kule t-shirts (ofte musikkrelatert) og caps. Mye fordi det faktisk er relativt fysisk når Juicy lager fest og da er det viktig å være komfortabel.

Fortsetter nedenfor.

TROPISK JUICE!

Hva og hvor spiser dere helst?
 
– Justisen selvfølgelig! Etter 12 år som klubbkonger (sitat Gisle G. Stokland) har vi med årene også blitt restauranteiere. I fjor gjenåpnet vi ærverdige Justisen i Møllergata som har historie helt tilbake til 1923, og på menyer finner man norsk tradisjonell mat med en moderne vri og de beste, norske råvarer. Blant byens beste drinker i salongene oppe i 2. etasje og en av byen beste bakgårder kan vi også skryte av.


Hva og hvor drikker dere helst?
 
– Hmmmm... kan vi svare alt som flyter der det serves drikke? Nei, da, men vi er heller ikke akkurat kjent for å spytte i glasset nei.. Går mye i Skinny Bitches om dagen (hei Rykkinnfella!)


Hvem vil dere helst møte på byen? 
 
– Foruten The Notorious B.I.G. (siden Juicy er oppkalt etter den legndariske singelen til Biggie), men det blir jo litt vanskelig siden han døde for snart 20 år siden, hadde det vært rått å møte alle vennene våre som har vært på festene våre opp gjennom årene samlet på byen samtidig. Vi er så mye ute og spiller vi to at det blir lite mulighet for drikking med alle vennene våre.

Hvem vil dere helst IKKE møte på byen? 

– Fulle fotballsupportere, svette damer som har løpt Grete Waitz-løpet og Lonely Planet turister ellers er vi glad i alle som danser til musikken vi spiller og har det gøy på byen.


Hva er deres mørkeste partyminne? 

– Ouch!!! Det er noen av de asssssss... En av oss har våknet opp i en sykebil i London for så å måtte snike meg ut av overvåkingsavdelingen for å dra videre på naschspiel(!)


Hva er det dummeste dere har brukt penger på

– Facebook-annonsering?


Hvem trenger en hvit helg mest akkurat nå?

– I januar er det oss, men vi har ikke tid før det. Ellers kunne vel alltids Chris Brown trengt det?  


Fortsetter nedenfor.

 

Nachspiel-anthems? 

– Får vår del passer det seg ofte med litt mykere musikk på nachspiel da vi ofte har klikka i opptil 4 timer.. De nye albumene til Solange og Alicia Keys er sikre vinnere, mens vi også digger alt fra Anderson.Paak, Jodeci, PARTYNEXTDOOR, Chance The Rapper, Mary J. Blige, Frank Ocean, D.R.A.M, The Weeknd trilogien (når man hopper under lakenet) og til slutt The-Dream (natta). 


Dere er gift og forlovet. Men hvis dere var single og ikke kjente damene deres, hvem ville dere helst ha våknet opp med? (Tips: Svar med omhu.)

– Å lø! Tar du denne Chris? Nei, ta den du Patski (gutta begynner deretter å sloss og deretter hvisker og tisker litt mellom seg før de svarer i kor) - Faith Evans. Fordi hun var gift med Biggie.

Søndagstitting? 

– Siste filmen vi så var War Dogs. Den anbefales på det varmeste. Ellers går det mye i serier om dagen; Westworld, Atlanta, Suits og Power.


Fortsetter nedenfor.

 

Det beste rådet for en suksessfull og fullverdig helg?

– Gjør som oss (og fest med oss) joda, neida. Start fredagskvelden med et hyggelig vorspiel med gode venner og masse fet musikk for å komme i den rette stemningen. Velg deretter fest ifra musikken (Juicy om vi spiller) og ikke vær redd for å danse masse. Pass på å time'e at du rekker kveldsmat etter byen eller ha mat og drikke klart til nachspiel.

– Om han har vært ute et sted med dårlig musikk (ikke på Juicy) vil det fort være behov for å høre på god musikk også (se Nachspiel-anthems over). Når lørdagen kommer er eneste riktige for å komme i gang igjen å start med en digg, sen brunch eller rett på en tidlig middag (om det ble litt vel sent på nach). Om du skal ut igjen på lørdag (og det skal du vel?) kjører man i gang med noen Mimosa’er så er formen fort tilbake på topp og man er klare for å seile gjennom dag 2. 

– For å avslutte helgen finnes det ikke noe bedre enn å strekke seg ut på sofaen med minst to middager og bli liggende hele søndagen med masse bra på boksen (se Søndagstitting)! 

Sees på Vulkan Arena på lørdag! Mer info her og billetter her.  Se også: FREDAGSFJAS: Russelåt-baronen TIX
tags:  Fredagsfjas | JCY
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?