nytt
Bergen x Oslo: Ny «42»-remix!
Heltent norsk videopremiere.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  01. des 2016 kl. 10:12FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

$$$$$$ (YLTV)

For å (nesten) sitere Joddski: Den norske rap-scenen har kanskje aldri vært så lit som den er nå, noe høstens absurd mange «42»-remixer beviser.

Trenger vi et titalls versjoner av samme Snow Boyz-låt? Nei, men det er imponerende å se hvor mange unge gateflammer som klarer å gjøre sin egen vri på sporet. 


Dagens slipp forener noe av det beste fra Norges to største byer. Barry (han her) har teamet opp med Blvck O (han her), og resultatet er som forventet heltent. 

– Vi har fått litt tilbakemeldinger om at folk er lei av «42»-remix-kjøret, og til dels kan vi være enige i det, men når vi får inn bidrag som dette så tar vi det i mot med åpne armer. Folk har enda ikke kommet seg over Blvck Os remix av «Si Ingenting» i sommer, og nå er han tilbake som en knyttneve i ansiktet sammen med en av våre favoritt-nykommere; Barry. Oslo og Bergens finest på samme remix + video av Carl Fredrik Melle = 🔥🔥🔥, forteller Marius Solberg fra enestående YLTV. 

VIDEOPREMIERE: Barry x Blvck O & Snow Boyz - «42» (remix) produsert av Sonic Boom: PS: Håper ikke du er lei... Ordet på gaten er at det straks kommer remixer fra Bergen & Sverige også. <$ 

Se også: Norske komikere tolker Snow Boyz
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?