nytt
Lager du musikk? Slik kan du bli med på by:Songs 2017
Norges feteste songcamp søker rå produsent eller topliner.
SOL@730.NO 03. feb 2017 kl. 22.38FacebookTwitterTips en vennSkriv ut


I år arrangeres låtskrivercampen by:Songs for tredje gang. Produsenter og toplinere har nå muligheten til å vinne en plass og dermed jobbe med noen av verdens fremst artister, låtskrivere og musikere.

by:Songs ble avholdt for første gang i 2015 i forkant av by:Larm - i samarbeid med Music Norway
 
Rundt 50 låtskrivere/toplinere og produsenter fra inn- og utland roterte rundt sammen i musikkstudioene Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker over noen intense, veldig kreative dager.  
 
KETIL FRA LEMAITRE WRAPPER OPP EN LANDEPLAGE UNDER BY:SONGS I FJOR (CHRISTIAN ZERVOS) 

Nå arrangeres by:Songs på nytt i de samme studioene, og igjen lar de en ny produsent, produsent-team eller topliner sikre seg en plass. Denne gangen via den nasjonale campen 20. - 22. februar, i samarbeid med majorlabels Universal, Sony og Warner. Deltageren vil ha mulighet til å gå videre til den internasjonale campen 27. februar - 2. mars, med utenlandske talent og bransjefolk.

Slik blir du med i konkurransen:
 
Send en låt du/dere har produsert, evt. en lenke til flere, samt kort info/bakgrunn til music@toothfairy.no. Merk mailen med BY:SONGS 2017. Frist for å sende inn er fredag 10. februar. Campen foregår som vanlig i studioene Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker. 
 
(Det føles unødvendig å nevne; men folk er folk: Vær - nesten - helt sikker på at du har anledning til å stille i denne perioden før du forsøker å bli med.) 
 
PS: Topliner og artist Tayla Parx blir med på by:Songs igjen, samt at hun i år skal gjøre sin første europeiske konsert som artist under by:Larm. 23-åringen har allerede en haug av majorlabel-placements, blant annet Alicia Keys' nyeste singel, som er nydelig
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?