nytt
Over og ut for vennskapet til Kanye West og Donald Trump?
Twitter-prinsen sletter tweets.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  06. feb 2017 kl. 20:55FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

FAKE FRIENDS (TMZ)

Kanye West støttet Donald Trump da han var republikanernes presidentkandidat, og stod ved 70-åringens side også etter valget. (Dog med refleksjoner rundt hvorfor han var i møte med den kommende presidenten.) Kjendis-presidenten hevdet på sin side at de var gode venner...

I disse dager har Trumpo vært USAs mektigste menneske i rundt to uker, og Kanye West liker angivelig ikke det som skjer. Kona Kim Kardashian har twitret skygge i retning Donald, og nå ser det ut til at også Kanye misliker den nye presidentens handlinger. 

PS: Mon tro hva Trump synes om denne Super Bowl-reklamen...

Misnøyen skal blant annet handle om det midlertidige innreiseforbudet for mennesker med pass fra syv muslimske land, skal vi tro stort sett troverdige TMZ.

Men for å backe opp påstandene litt: Kanye West skal nå ha slettet alle tweets som støtter Donald Trump, og nettstedet skriver at det «var Kanyes valg å slette dem». (Hva nå enn det skal bety. Har Ye en Twitter-rådgiver?) 

Vi krysser fingrene for at Kanyes subtile statement fører til en ordkrig mellom de to Twitter-soldatene. Se også: Gråtende Kim K snakker (litt) ut om Paris-ranet + Kanyes problemer
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?