nytt
Norsk videopremiere: Noor Kamil gjør comeback
– Jeg må innrømme at jeg ikke har fulgt med på Paradise Hotel...
CHIOMA@730.NO 12. feb 2017 kl. 22.56FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
NOOR KOMMER FOR DEG (EDMOND YANG)

I 2009 stjal Noor Kamil showet i Paradise Hotel og en bit av hjertet til seriens tilhengere over hele landet. 

Kanskje fordi hun på den tiden kjørte relativt skamløs stil, som for eksempel på dette foxy throwback-bildet:
 
BACK IN THE DAYS SOM PARA-BAD BITCH (MICHAEL R) 
 
Samme året smidde hun mens jernet var varmt og debuterte som artisten Norelle, for så å også bli forfatter.
 
Yup, Noor har blitt voksen og lagt Para langt bak seg. I fjor slapp Oslo-jenta selvbiografien Mitt liv som marionett; første bok i en trilogi.   
 
Hun er også tilbake som artist via singelen «I Come For You», produsert av Casper Stang, og musikkvideo, regissert av Edmond Yang. 
 
Se premieren til Norelle nedenfor vår prat med reality-TV-, forfatter- og popstjernen.   

Gratulerer med comeback! Hvordan føles det?

– Tusen takk! Det er kjempestas å være tilbake med ny musikk. Det er noen år siden jeg ga ut mine to aller første singler, og for meg å vise frem det jeg sammen med et sykt dyktig team har fått skapt det siste året er en rus i seg selv.

Hvordan vil du beskrive «I Come For You»?

– Den løfter humøret, rører fantasien og frisker opp følelser.

A video posted by Noor Kamil (@iamnorelle) on


Kan du fortelle et fun fact fra videoinnspillingen?

– Et fun fact er at alle utescener som vi spilte inn er improviserte og tatt på sparket, da Thailand har en regel om at filming til kommersielt bruk ikke er lov, med mindre man søker om en lisens og betaler latterlige summer for det. Det hadde vi ikke, så jeg og hele crewet løp rundt som kriminelle pøbelunger i gatene i Phuket og dodget politiet for alt det var verdt! Jeg skal ikke fortelle deg hva boten for ulovlig filming er en gang.

A photo posted by Noor Kamil (@iamnorelle) on


– Men tatt dette i betraktning, klarte vi å spille inn en scene i Bangla Road, som er hovedgaten i Patong Beach, hvor temaet skulle være at jeg og mannen min som jeg hadde med i videoen skulle kaste popcorn på hverandre med sikkert 5 meters avstand. Ikke noe spesielt manus, bare improvisasjon. Da jeg klarte å catche popcorn med munnen, fikk jeg et «shocked face» som så mer ut som jeg hadde en lidelse av et eller annet slag, enn at jeg faktisk hadde det gøy! Vel og merke mens det sto typ 8 politifolk bare noen meter unna, og kameracrewet filmet «on the low»! Det endte i en av de mest humoristiske stundene under innspilling, sikkert hundre thailendere som applauderte oss, og filmklipp vi ikke kunne bruke.

Det er en stund siden sist og du har passert dirty thirty. Men du ser helt lik ut som du gjorde under dine Paradise Hotel-glansdager. Hva er hemmeligheten din?

– Haha! Thanks, I guess? Vel, mye god mat og mye sex er hemmeligheten?! Neida.. Joda!Man kan liksom ikke ta alt så seriøst! Min mann er min bestevenn, og vi leker dagen lang! Uhøytidelighet frembringer glød! Men så stiller du et spørsmål som om jeg skulle vært kisteklar?! Slapp av, jeg er jo bare 31?!

A photo posted by Noor Kamil (@iamnorelle) on


Hva syns du om utviklingen til Paradise Hotel? Har showet nok bad bitches?

– Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har fulgt med…. Jeg ble invitert på finalefesten til forrige sesong og utifra den festen så virker det som hotellet fortsatt holder en rimelig god underholdningsstandard.

Hvilke artister er det som får deg ekstra gira?

– Jessie J har jeg åpnet ørene for den siste tiden, og jeg hører mye på Drake og The Weeknd. Ellers er det helt klart Rihanna som fortsatt regjerer stereoanlegget i bilen.

A photo posted by Noor Kamil (@iamnorelle) on


Er det noen norske kvinnelige artister inspirerer deg?

– Jeg synes Julie Bergan har en råtøff stil. Jeg er veldig glad i «Blackout».

Hva er planene dine for 2017? Ordet på gatene er mer musikk?

– Planen min er ganske enkel. «Go hard or Go home»… been home for a while så nå er det kun alternativ 1 som gjelder. Siden jeg lanserte min første bok i fjor sommer, del 1 av min selvbiografi Mitt liv som marionett, har jeg fått en enorm feedback fra lesere over hele landet som har gitt meg den bekreftelsen jeg tror jeg trengte på at underholdningsbransjen er mitt rette element. Musikken jeg nå kommer med er neste steg, og etter lansering her i Norge, tar jeg med meg prosjektene mine og stikker tilbake til the land of opportunities.Bare denne gangen, L.A! Man må jo satse må man ikke? Jeg kan bekrefte ordet på gata om at det kommer mer musikk! Jeg kan jo ikke akkurat ha et comeback med bare en sang?? Wish me luck, and for God’s sake, stay tuned!

Se videopremieren på Norelle alias Noor «I Come For You» nedenfor. Singelen slippes om noen dager. 
 
Oppdatert: SINGELEN ER UTE NÅ: 

Se også: FREDAGSFJAS: Noor
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?