nytt
730 x Julia Michaels: – Selena eller Justin? Vel...
Vi traff stjernenes favoritt-låtskriver.
HELGE REINSNES MOEN helge@730.no  11. mar 2017 kl. 06:18FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

(ALLE BILDER: ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN)

Etter å ha laget hits for alle favorittene dine «debuterte» Julia Michaels som artist i 2017. Med over 115 millioner avspillinger på Spotify kan du trygt si det er på tide å lære seg navnet.

Julia Michaels er låtskriveren bak Justin Biebers «Sorry» og Selena Gomez’ «Good For You», for å nevne noen. 23-åringen har også vært delaktig i spor for for Britney Spears, Fifth Harmony, Kygo og Astrid S, og etter tolv Billboard Top 100-hits bestemte hun seg endelig for å gi ut låter under eget navn. 

Iowa-jenta slapp nylig debutvideoen til «Issues», se den nederst i artikkelen. Vi møtte Julia i Oslo for å ta en koseprat om livet, norske artister og gode senger.Hei Julia! Er dette din første tur til Norge?

– Det er det! Da jeg først kom hit var det et kjempelite lag med snø, men da jeg våknet hadde det plutselig blitt mye mer, og det var så fint på fjellene og alt var bare... Omg! 

Hva er førsteinntrykket ditt av vårt fagre kongerike?

– Jeg har jobbet med mange folk herfra, så jeg har alltid hatt en liten idé om at det er veldig fint her og folk her veldig vennlige. Foreløpig har jeg ikke fått sett noe som motbeviser det, haha!

– En ting jeg må jeg bare få sagt: Jeg har reist mye rundt i forskjellige land i det siste, og noe av det første jeg la merke til da jeg kom til Norge var at sengene og madrassene her er så sykt digge!

Det er jo også en ting å ta med seg. Har du en norsk favorittartist?

– Kygo! Uten tvil!Du har jobbet med flere norske og svenske artister i det siste. Er det de skandinaviske folkene, eller den skandinaviske sounden du digger mest?

– Haha, jeg tror egentlig nesten det bare er tilfeldig. Når man bor i LA så kommer det folk fra hele verden for å lage noe nytt og kreativt, og mange av de beste folka jeg har jobbet med er fra Skandinavia! 
 
Du har vært så heldig å få jobbet med både Selena og Justin. Det er jo alltid drama rundt de to... Er du på Team Selena eller Team Justin?


– Haha! Jeg prøver å ikke involvere i meg i det, ever. Og jeg kan jo uansett ikke svare... Jeg er bare fan av musikken deres begge to! Jeg heier på musikken, kan jeg si det? Go Team Music!Okay da, vi skjønner. Men hvis du kunne jobbet med hvem som helst, hvem ville det vært?

– Vel, det er gøy fordi jeg kunne navngitt mange av de kuleste i artistene i verden, men jeg har en greie med at jeg ikke vil møte artister som jeg elsker. Jeg er så redd for at de skuffer meg eller ikke lever opp til fantasien jeg har hatt av hva jeg vil de skal være. Jeg vil bare være en fangirl egentlig!

Du gjør det mildt sagt dritbra om dagen. Hva er målet ditt for 2017?

– Jeg setter meg selv små mål. Jeg vil bare få folk til å føle noe. Kanskje få noen til å kjenne på en ny følelse. Jeg ser ikke for meg selv som en popstjerne som dominerer hele verden og sånt! Målet mitt for i år er veldig små.Du er en av verdens mest ettertraktede låtskrivere. Kommer du likevel til å fortsette å satse på din egen artistkarriere fremover? 

– Definitivt! Akkurat nå prøver jeg å jobbe mot en EP. Det skjer så mye rundt meg for tiden, så jeg prøver bare å ta det dag for dag og steg for steg. Jeg tror en EP er den neste naturlige utviklingen. Kanskje den kommer allerede i april... 

Wow! Noen norske navn med på den?

– Ja! Jeg har jo Stargate med på «Issues», så blir noen kjente navn der!

Til slutt: Har du noen gode musikktips?

– Jeg hører på alt fra Fiona Apple til Prince. Det varierer dag for dag, og på humøret egentlig. Om jeg har et sånn sitte-på-bussen-og-se-ut-av-vinduet-og-føle-deg-som-du-er-i-en-musikkvideo-moment så hører jeg på «God Only Knows» av Bonnie Raitt. Den er så nydelig. Det er noe fantastisk med den som bare får meg til å begynne å gråte. Dere må høre den!Skal definitivt gjøre det! Takk for daten praten, håper du gjør en gig her neste gang! 💕

– Takk selv, det håper jeg også! 

Sjekk ut videoen til Julia Michaels - «Issues»: Se også: Clairmont x Julie Bergan x Mugisho
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?