nytt
Norsk videopremiere: Bli med stilig Una Sand ut i California-ørkenen
Ung old-school glam.
JANNE@730.NO 15. mar 2017 kl. 09.54FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
FRK. SAND TAR ET BAD ETTER Å HA VÆRT I LA-SAND (JOHANNES GREVE MUSKAT/UNIVERSAL)

Unge Una er tilbake! «Seventeen», som hun har laget med norske Fred Ball (som er i topp 5 hos Billboard med Rihannas «Love on the Brain»), har nå fått video, regissert av norske Johannes  Greve Muskat.

– Denne videoen kommer rett fra sjela, og viser mange ufiltrerte sider av meg, både som menneske og artist, sier Una.

– Det er første gange jeg har opplevd å måtte stole så mye på en samarbeidspartner da jeg ikke hadde noen anelse om hvordan det så ut underveis, da alt ble filmet med et 16 mm analogt kamera. 
 
– Å spille inn musikkvideoen til «Seventeen» var en helt fantastisk opplevelse og jeg kommer til å huske det som en god blanding av glamorøst, nervepirrende og sårbart. (Stylist) Hodo Musa har jobbet med å få frem en old-school glam–look med vintage-antrekk fra blant annet Chloè, Chanel og Dior, som har har gitt videoen det preget jeg har ønsket. Regissør Johannes Greve Muskat har gjort en herlig jobb med å fange personligheten min, og jeg er superspent på hva folk kommer til å synes om resultatet! Fun fact: Una Sand var med på Stargate Masterclass med Music Norway i Los Angeles i høst, som den eneste kvinnen. Ordet på gatene er at Stargate ble VELDIG fornøyd med den norske singer-songwriter/toplineren. Noen dager i forveien jobbet hun med Fred Ball under hans Masterclass i London. Det bar altså frukter.
 
Se premieren på videoen til «Seventeen» her: 

 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?