nytt
D'Sound gjør comeback og tolker Julia Michaels' smash
Den norske popveteranene er tilbake.
SOL@730.NO 18. mar 2017 kl. 10.24FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

Poppin’ siden 1993!

Få norske band kan smykke seg med det. Men D'Sound alias vokalist Simone Larsen, bassist Jonny Sjo og trommis/produsent Kim Ofstad kan altså snart feire 25-årsdag, samtidig som de slipper ny musikk.Den smørblide singelen «I Don’t Know» er ute nå, ikke uten budskap.

– Den handler om å være så redd for å kjenne på sine egne følelser av redsel, uro, tvil, at vi konstant overdøver disse med mobilbruk, sosiale medier, og rusmidler, sier Simone.

– Vi skal være så positive og glade utad hele tiden, og vi tåler ofte ikke stillhet, for da må vi møte det vi egentlig føler. I låta hevder jeg at vi ser det oppløftende i livene våre bedre om vi også tør å se på mørket og smerten.

Hør singelen her og sjekk ut chatten vår med Kim nedenfor + se D'Sound covre en av dagens desidert lekreste poplåter nedenfor.Kim, du har et innholdsrikt liv som soloartist og produsent. Hvem er det feteste artistene du har jobbet med? Hva er du mest stolt av?

– Det er sååå mange utrolige flinke folk da, så er vanskelig å plukke ut bare noen få, men må trekke fram Madcon, Stargate, Lido, KDL, Cee-Lo Green, Musiq Soulchild, Joe... Flere fete, norske jeg har hatt gleden av åjobbe med er KidJoki, Thomas Kongshavn (som har gjort den nye singelen vår), Thomas Eriksen, Jonny Sjo, Martin K, Electric, Martin Sjølie, Nora Benatia og ikke minst Mugisho. Mugisho is the man!

Du er DRØY på trommer. Hvilke norske trommiser ser du opp til?

– Takk takk *rødmer*.... Denne lista er jo nesten like lang som den forrige, men her er noen: Tarjei er kjempekul! Audun Kleive er den ubestridte kongen. Kenneth Kapstad er den raskeste med henda. (Hvis det er lov å si – hilsen manager/CEO Helene.) Stig Værnes er den peneste. Nye trommiser som har skills er Lars Takla, Marius Simonsen, Eivind Helgerød og Anders Langset.

Hva føler du at D'Sound tilførte norsk musikk da dere debuterte?

– Soulfulle melodier, harde groovy beats, trommene og bassen fikk en veldig framtredende plass i lydbildet. Og da alle lesset på med store reverbs på alt, kjørte vi knalltørr trommelyd, hehehe.

Hvordan passer D'Sound inn i dagens norske musikkscene?

– Vi passer egentlig inn mer en noen gang. Soul er det store stikkordet for fremtiden!

Hva er planen for 2017? 
 
– Vi skal slippe en haug med låter og dra ut spille fete giger og ha det dritgøy!  
 
Se D'Sound gjøre Julia Michaels' Stargate-produserte debutsingel «Issues» her: 

 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?