nytt
Har du talent innen musikk? Slik kan du bli stjerne
Gatekunst er tilbake.
CECILIE@730.NO 19. apr 2017 kl. 16.20FacebookTwitterTips en vennSkriv ut


Hva har Nico & Vinz, Lido, Madcon, Karpe Diem, Jaa9 & OnklP og Cezinando til felles?

Vel, bortsett fra å være norske, dyktige folk med suksess innen musikk, så har hele gjengen vært med på Gatekunst.

Paid dues: Cezinando stilte på audition allerede som 12-åring, for så å teame opp med 9 & P tre år senere

Nå er det klart for Gatekunst 6, og igjen jaktes det på unge talentfulle folk mellom 15 - 23 år innen alle musikksjangere. Artist, musiker eller produsent - alle kan melde seg på for vurdering.

Hvis du blir plukket ut, så får du blant annet jobbe med Universal Music Norge; gjengen som nå topper Spotify med den umiddelbare sommersmashen «Fy faen»

Utvalgte talenter blir satt i studio med en eller flere etablerte artister og produsenter for å lage en låt til Gatekunst 6-skiva. De får da delta på en eller flere låter på skiva, spille inn musikkvideo, bidra på presserunder, og sist men ikke minst; spille konsert i Oslo i forbindelse med plateslipp.

Her får deltagerne hjelp til å utvikle seg i studio, pushe talentet sitt videre og får den oppfølgingen de trenger når det kommer til innspilling, media og konsert.

Smørblid Gatekunst-throwback fra 2011 med Kaveh, Dreamon & Thea Oskarsen:

Fortsetter nedenfor.
 


Gatekunst er i regi av Forente Minoriteter; et kompetansesenter for ungdom og de som arbeider med ungdom.

– Målet med prosjektet er å gi unge talenter en reell læringsarena der kan få oppleve hvordan det er å være artist i den virkelige verden. Utgangspunktet er alltid ungdommenes egne interesser, drømmer, talenter og ressurser og GKP tilbyr veiledning og inspirasjon til ungdommene som får erfaringer, kunnskap og nettverk, forklarer kollektivet.

Veiledningen skjer i form av workshops der ungdommene samarbeider med kjente og etablerte artister som fungerer som mentorer og rollemodeller.

I den 6. utgaven av prosjektet er det stort fokus på å pushe de unge talentene i større grad enn tidligere, og samtidig hente tilbake artister som tidligere var en del av Gatekunst, som mentorer. De vil plukke ut talenter og hjelper med studioprosesser, øving mot konsert og tanker rundt artistisk profil.

Sluttresultatet er albumutgivelse og konsert der artistene og de unge talentene opptrer sammen, samt en 10 episoders serie som vil vise frem alle prosesser som foregår gjennom prosjektet. Gatekunst ønsker å fremme originaler og bidra til en mangfoldig kultur innenfor underholdningsbransjen.


Meld deg på via Gatekunst6.no. Fristen er utvidet et par dager, nærmere bestemt: Søndag 23. april.

Spørsmål? Holla på marius@yltv.no.

730 gleder seg til å presentere nye norske talenter!
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?