nytt
30 ganger Rihanna var rå
Gratulerer med dagen!
REDAKSJONEN 20. feb 2018 kl. 01.18FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

Gratulerer med 30-årsdagen ❤️❤️❤️❤️❤️

Et innlegg delt av 730.no (@730no)


Selv om det enda er to dager til den nasjonale Rihanna-dagen på Barbados, er det fortsatt all grunn til å ta på seg bunaden og unne seg en ekstra porsjon med middag. Robyn Rihanna Fenty fyller hele 30 år i dag.

Forslag: Hva med en internasjonal Rihanna-uke? @ernasolberg

Mor er en eksepsjonelt bra person, derfor har vi samlet alle hennes store og små bragder i listeformat.

Gratulerer med dagen!!!

Her er 30 ganger Rihanna var rå:


1. 19 år gamle Rihanna på AMAs
2. «Jeg ser ikke etter en mann»

Rihanna blir spurt om hva hun ser etter i en mann, men hun ser ikke etter en mann:
3. Omelett-kjolen på MET-gallaen
4. Rihanna som fniser av Ariana Grandes sexy dans
5. Det sinnssyke Crop Over-kostymetAltså herregud. Ikonisk.


6. Da hun kom for Amanda Bynes

2013 var et tøft år å være Amanda Bynes. Ønskereprise finner du her. (Bonus: Se frøknas første intervju siden hun ble koko)

Den litt fjerne artigpetraen tweetet alt og alle (se en litt alternativ kjærlighetserklæring til Drake), og kom blant annet med en sidelengs kommentar angående Rihanna og Chris Brown.Barbadosbaben var kjapp på avtrekkeren og subtweetet skrulleguri kort tid etter på:
7. Det røde håret
8. «We Found Love» (århundrets låt)
9. Rihanna som bankraner
10. Da Rihanna gav bort album

I starten av 2016 slapp Riri sitt åttende studioalbum, og man kunne laste det ned for den nette sum av kroner null. Som dronning er det viktig å være raus med småfolket.


11. Da hun hadde stemmen til Tip i Home <3
12. Kosestund med Shakira  
13. ...og Britney SpearsGladjenta Ri er alle andre gladjenters favoritt. Og vice versa. To av verdens hotteste blondiner har begge hatt det hett med frøken Fenty foran kameraene. (Ri har kanskje nusset litt med Katy også.)


14. Rihanna er socials-kompis med Erna Solberg15. Rihanna knocket ut Kim Kardashian og Kylie JennerFenty Beauty solgte fem ganger så mye som Kylie Cosmetics den første måneden, og ligger an til å gå forbi småbarnsmoren fra Calabasas.

Serien ble umiddelbart en publikumsfavoritt fordi Rihanna inkluderte hele 40 forskjellige nyanser av sin foundation, noe som betyr at folk med alle nesten alle hudtoner kan finne sin match.


16. Rihanna har fått egen dag og gate på BarbadosDe siste 10 årene har superstjernens hjemland feiret den offisielle Rihanna-dagen (22. februar), og i desember 2017 fikk hun sin egen gate.

Regjeringen i Saint Michael har gjort Westbury New Road, hvor hun vokste opp, om til Rihanna Drive.


17. Rihanna disset Instagram for puppesensur

Tilbake i 2014 hadde Riri en toppløs photoshoot med den franske fotografen Mario Sorrenti. Det ble for meget for Instagram, som slettet alt. Se bildene her.

Riri svarte selvsagt med glimt i øyet:
18. Rihanna dumpet Drake (?)De aller fleste hadde nok vært mer enn nøgd med å lande Drake. Ikke Rihanna. Til tross for matchende hai-tatoveringer.

Bonus fakta: Da hun vant Michael Jackson Vanguard Award under MTV VMAs tilbake i 2016, kjøpte Drake en svær reklameplakat i Los Angeles for å gratulere.

Ri synes det var stas, men også litt ekstra:
19. Rihanna ble sammen med milliardær-playboyMilliardær og playboy kan virke skummelt, men Hassan Jameel virker å være perf for Ri. Fingre krysset.


20. Rihanna kastet skygge på Kendall Jenner

Et innlegg delt av 730.no (@730no)21. Rihanna på ferie x 1000Rihanna er uten tvil hella opptatt, men når hun får tatt seg noen ferier, tar hun den helt ut. Forbilde shmorbilde, la mor få kose seg <333


22. Rihanna tok «Umbrella» fra Mary J. BligeI 2007 slapp Rihanna en av sine største hits. Men produsentene Tricky Stewart og Kuk Harrell hadde først spilt den inn med Mary J. Blige, som ble veldig skuffet da den likevel gikk til den mye yngre Def Jam-stjernen. Okay, kanskje ikke helt fair, men rått for Ri.


23. Rihanna dro på båttur i OslofjordenI 2013 varmet Ri opp til Telenor Arena ved å få låne båt fra hotellet sitt The Thief på Tjuvholmen og cruise rundt i Oslofjorden mens hun pumpet Meek Mill og Rick Ross. Til glede for Instagram. Den bad-ass barbaderen ser ut som bankkontoene til Petter Stordalen.


24. Rihanna introduserte Future til verdenenI 2012 laget hun duetten «Loveeeeeee Song» med Nayvadius DeMun Wilburn, nå best kjent som Future, for Unapologetic. Men på dette tidspunktet hadde den nåværende Atlanta-stjernen ennå ikke sluppet sitt første album. (Han har for øvrig produsert sangen.) Ri gjengjelder tjenesten ved å gjeste Futures «Selfish» fra hans sjette plate HNDRXX fra i fjor.


25. Grammy-opptreden med Kanye West og Paul McCartney 26. Da noen prøvde å fedmesjikanere henne 

Da postet den nybakte 30-åringen et festlig fjasefoto som respons: 
 27. Da hun gav mikrofonen til en fan28. Rihanna som kaster en bunke med grunker på en vaktMor ville la det regne da hun skulle fremføre «Bitch Better Have My Money», men det fikk hun ikke lov til :(


29. Sladderblad prøvde å kritisere Riri30. Da hun tok seg en tjall på en strandstol<3333333

Se også: 20 ting vi har lært av bursdagsbarnet Kylie Jenner
tags:  Rihanna | pop | Drake | Barbados | babe | bursdag
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?