nytt
Norgesaktuelle Lil Xan debuterer med album 💔
[ANNONSE]
 19. mar 2018 kl. 16.15FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
LIL XAN AKA DIEGO AKA LIL GODSNUTE (COLUMBIA/SONY)

Karrieren til Lil Xan har tatt av kjapt. Etter at 21-åringen slapp EP-ene CITGO, Toothache og Xanarchy, fikk han seg en Billboard Hot 100-hit med «Betrayed» og signerte med Sony-labelen Columbia før jul.

California-gutten slipper sitt offisielle debutalbum Total Xanarchy allerede 6. april, før han besøker Norge for første gang; nærmere bestemt livets festival; Slottsfjell. Han gjorde seg nettopp ferdig med sin utsolgte USA-turné.

Hvis man forhåndsbestiller albumet får man umiddelbart «Betrayed», i tillegg til låtene «Wake Up», «Slingshot» og «Far», samt den nye remixen til «Betrayed» med Yo Gotti og Rich The Kid:Etter to år med rusproblemer via for mange Xanax-piller, forlot Xan sykehuset og laget anti-Xanax-låten «Betrayed» sammen med produsent Bobby Johnson.

Den Cole Bennett-regisserte videoen til Xan har over 145 millioner hos YouTube:Ettersom han angivelig har sluttet med piller, så skal Xan etter planen bytte artistnavn til sitt virkelige fornavn Diego for sitt neste album.

Lil Xan forklarer teksten til «Betrayed»:Fredag denne uken slipper Lil Xan ny låt sammen med Slottsfjell-kompis Diplo

«Color Blind» blir å finne på Diplos nye EP California, men frontes altså også som Diego-singel. 

Bonus: Lil Xan sa nylig at han synes musikken til 2Pac er kjedelig. (Han understreket i etterkant at han mener Pac er en «legende».)
 
Etter å ha blitt slept på nettet, av blant andre veldig sinte Waka Flocka Flame, skal Xan alene ha blitt omringet av 20 sinte personer som ville ta ham fordi han ikke digger Pac. Rapperen endte med å få politibeskyttelse for å komme seg unna, noe han også fikk tyn for.  

I en live-session tidligere i dag sa Xan er at han har masse respekt for eldre «heads» og at han «alt har lyst til å gjøre er å hjelpe kids». Rapperen sier at alt rabalderet ikke plager ham - samtidig som det gjør det:Her minner Xan om at han ikke forsøker å leke hard gaterapper og at han ikke sier «fuck the police» til snille politifolk. «Hvis noen bryter seg inn i huset ditt, hvem er de første du ringer?»


 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?