nytt
Familien til Avicii med første uttalelse siden dødsfallet
IDA HELENE post@730.no 23. apr 2018 kl. 20.07FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
UNG LEGENDE (UNIVERSAL)

Tre dager etter at Tim «Avicii» Bergling ble funnet død, har familien kommet med en uttalelse via artistens presseansvarlige. Bergling-familien er takknemlige for all kjærligheten fra sønnens tilhengere, og for at pressen angivelig har latt dem få sørge i fred. 

– Vi vil takke for støtten vi har mottatt og alle de varme omtalene av vår sønn og bror. Vi er så takknemlige for alle som elsket Tims musikk og har gode minner til hans sanger, skriver foreldrene Anki Lidén og Klas Bergling på vegne av familien. 

– Takk for tiltakene for å hedre Tim, som samlingen på Sergels torg, kirkeklokker som spilte musikken hans og stille minutter rundt om i verden.

– Vi er takknemlige for at privatlivet vårt har fått være i fred under denne vanskelige perioden. Vårt ønske er at det fortsetter slik.

28-åringen ble funnet i hotellrommet sitt i Oman på fredag. Dødsårsaken har ikke blitt offentliggjort. Ifølge CNN utelukker Oman-politiet kriminell handling.

I 2016 pensjonerte Avicii seg som live-artist, to år etter at han kjøpte hus i Los Angeles til 15 millioner dollar (120 millioner kroner). Årsaken skal ha vært helseproblemer etter intense år med turnering og for mye alkohol. Svensken måtte etterhvert blant annet fjerne galleblæren og blindtarmen.

Avicii er en av en Sveriges største artister noensinne, og med over 11 milliarder streams er han også en av verdens mest spilte artister.

Se også: Artister minnes Avicii
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?