nytt
♫ Helgens viktigste musikkslipp
21 nyheter fra inn- og utland.
CECILIE MOBERG BRINCHMANN-HANSEN CECILIE@730.NO 27. apr 2018 kl. 08.19FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

Et innlegg delt av Posty (@postmalone)


Hver fredag kommer det bøttevis med ny musikk og vi har samlet det viktigste i listeform. 
 
U r welcome.  

Vi har allerede skrevet om Stargate feat. kjente rappere, Trevis har vært på Cuba en tur og driftige Lil Halima har endelig sluppet musikk. Ikke minst jodle-kongen Mason Ramsey.

Sjekk ut helgens viktigste musikkslipp:

Kan Post Malone følge opp suksessen? Det er hele tre år siden Texas-gutten ga ut White Iverson og nå slipper 22-åringen beerbongs & bentleys
 
Sjekk ut Post Malone feat. Nicki Minaj «Ball For Me» nedenfor. 

Med seg har han også 21 Savage, G-Eazy, YG, Swae Lee og Ty Dolla $ign. Bare noen enkle gjesteartister med andre ord.

«Better Now» er en skikkelig bop - kos deg med albumet:Broiler har laget en sommerlig liten snack. Duoen fra Drammen sier at sporet handler om et sårt samlivsbrudd, men også at den passer til den lysere årstiden vi går i møte. Jason Mraz er tilbake og låten «Have It All» høres vel egentlig ut som alt annet han har laget. Norge kommer sikkert til å elske.Fl3x fra NMG/G-Huset er aktuell med låten «VÅKEN». Sporet er produsert Haakon Tveit fra 1090-Tveit Musikk, som har vært G-Husets inhouse produsent siden lenger enn lenge siden.Fillipinske Sweater Beats og svenske Icona Pop visner ikke hen med dette samarbeidet.Aloe «I need a dollar dollar» Blacc traller om Brooklyn.Etter fem år er Janelle Monáe tilbake med nytt album. På Dirty Computer finner du blant annet en låt hun gjør sammen med Pharrell Williams, signert norgesvenninne Tayla Parx.Poo Bear, alias Jason Boy, alias en av de som skrev «What Do You Mean?» og «Where Are Ü Now» har sluppet debutalbum. Produsentens liste over gjesteartister er lang og celeber: Justin Bieber, Jennifer Lopez, Zara Larsson og Ty Dolla $ign for å nevne noen.Apropos debuter: Anne-Marie har også sluppet sitt første studioalbum. Deluxe-utgaven inneholder for øvrig tre låter skrevet sammen med Ina Wroldsen.Seinabo Sey gjør som Store P og minner om at du må huske å puste.Kid Astray er klar med comeback-EP etter å ha ligget lavt en liten stund.Virkelig er redd for storbyen.Pashas nye singel er produsert av Grammy-nominerte Coucheron. Rykkin-rapperen kommer med album i mai!Sterk debut fra JESPER, alias Jesper Smith-Meyer (27).

– «Fakkboi» handler om følelsen du har når du dater noen selv om dere begge vet at du ikke egentlig er det den andre er ute etter. Likevel er det en så sterk connection der at man fortsetter, selv om forholdet er satt på helt feil premisser, og da ender det selvfølgelig i avgrunnen.Emilie Nicolas er endelig tilbake! 30-åringen har sluppet nydelige «Higher Love» og kommer for øvrig med album 25. mai. Det er bare å glede seg.Kiddo Kæsh fra Stavanger sier selv at han ikke rapper, men griner på mikken. 18-åringen slipper debut-EPen sin Bag Maskå på STVG Kartell.Gjøvik-jenta Farida og hennes «Friends».ZadeKing (26) fra Halden har nylig signert med Sony og er klar med afropoplåten «Kumbaya».

– Ordrett betyr Kumbaya Habibi «kom hit kjære». Låta handler om en jente som er så vakker at jeg blir helt «Kumbaya my lord!». Det er et uttrykk jeg bruker om noen jeg liker så godt at jeg kunne ha gjort hva som helst for dem.KingSkurkOne har hele to slipp i dag. Sammen med henholdsvis La Ira og Kamelen:

Yung Smul og Larsvieli har gode ting på gang på hver sin kant, og gjør seg godt som dynamisk duo. «Hver dag» er produsert av Makkomakeba.Se også: 30 viktige slipp fra forrige uke

Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?