nytt
Norsk sommer for Young Thug!
Legges til i lekker lineup.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  02. mai 2018 kl. 07.51FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

THUGGER FOR GQ (GQ)

Etter å ha levert en av fjorårets festligste Øya-konserter kan vi i dag melde gode nyheter: Young Thug kommer tilbake til Norge for andre gang. Nærmere bestemt Vestfold og Stavernfestivalen 12.-14. juli.

Den effektive, eksentriske Atlanta-rapperen (som tidligere i år sa at hans nye artistnavn var SEX) fikk sin første førsteplass på Billboard Hot 100 takket være Camila Cabello og «Havana» i fjor.

Mer (aner)kjent er 26-åringen dog for samarbeid med artister som Nicki Minaj, Travis Scott, Quavo, Future og Kanye West. Og ikke minst for alt han gjør utenfor studio.

– Young Thug har blitt kalt en rap-hippie, som har fått mye oppmerksomhet for sitt åpne syn på kjønn og mote. Vi digger han og hans greie, og gleder oss til å se oppleve den til sommeren <3, skriver Stavernfestivalen om bookingen.

Det gjør vi også, gitt! Varm opp med denne spillelisten:Stavern har som vanlig et sterkt og variert program. Foruten Young Thug er også Post Malone, Dua Lipa, Sigrid, David Guetta, AURORA, Wiz Khalifa, Astrid S og Lars Vaular klare for årets festival.

Se også: Hva gjorde Young Thug og Migos i Oslo etter Øya? 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?