nytt
Norske pop-favoritter til H&M Loves Music!
Husk å melde deg på i tide.
 11. mai 2018 kl. 10.48FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

NORSK POP WON'T STOP (INSTAGRAM, H&M)

[annonse]

Ny dag, nytt rått slipp fra H&M Loves Music!

Oslo-festivalen adder i dag til tre solide 730-favoritter til sin lineup.

Etter Jesper Jenset, Emilie Adams, Ylva, Adam Ezzari,
Chris Abolade og Isák kan H&M i dag melde at også Emma Jensen, Hanne Mjøen og Sval er klare for festen.

Husk å sikre deg (gratis) plass her

Sval kan snart feire et tiår som artist – til tross for at hun bare er 19 år gammel. Den tidligere barnestjernen har kommet langt siden hun vant MGPjr og landets hjerter med «Trenger deg» i 2011.

I 2016 kom debutalbumet på norsk, før hun året senere debuterte på engelsk. Det siste året har hun jobbet med musikken i både Los Angeles og Oslo, noe vi garra får høre smakebiter fra på Vulkan Arena 2. juni.Hanne Mjøen er en av landets mest spennende pop-nykommere.

Oppdal-jenta synger (og skriver låter) som en gudinne, men er også en artig luring på privaten. (Bare sjekk intervjuene vi har gjort med henne tidligere.)

Det siste halvåret har bydd på både Astrid S-turné og finaleplass i Årets Urørt, og den første helgen i juni er Hanne Mjøen klar for H&M Loves Music!Apropos Urørt – året før Hanne Mjøen var Emma Jensen en av de fire toppfinalistene.

Den hjemmeproduserte debutsingelen «Closer» har med nesten ti millioner avspillinger sørget for at Nesodden-sangeren og -produsenten har lyttere og fans over hele verden.

Emma Jensen er snart klar med sin tredje singel «Rush» – se henne gratis på Vulkan Arena lørdag 2. juni!Varm opp til årets H&M Loves Music Oslo med denne spillelisten:H&M Loves Music er helt gratis. Meld deg på her!
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?