nytt
Kanye West har kvittet seg med telefonen, teaser albumene i ny snutt
IDA HELENE post@730.no 15. mai 2018 kl. 19.35FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
KUL SOMMER (INSTAGRAM)

Samtidig som han har puslet med direktesendt, kaotisk TV-intervju og kjent og kjær Twitter-ranting, jobber Kanye West mot deadlinen for sitt nye album. Settet, med arbeidstittelen Love Everyone(inkludert Donald og Sylvi) skal ifølge ham selv ut allerede 1. juni.  

Men G.O.O.D. Music slipper mye mer. Uken før Ye kommer platen til Pusha T, mens debuten til den nye gruppen Kids See Ghosts (Kanye og Kid Cudi) gis ut uken etter. Rett etter er det nye album fra Nas og Teyana Taylor. Litt av en lit sommer!

Alle skivene skal ha 7 låter; alle angivelig produsert (evt. co-produsert) av trebarnsfaren.

Fortsetter nedenfor.
I snutten ovenfor, som Ye la ut i kveld, spiller han en hard beat, med ufullstendige tracklister på tavler i bakgrunnen.

Kanyes album har foreløpig låtene «Extacy» og «Wouldn’t Leave» på plass, mens Kids See Ghosts og Push ser ferdige ut. Nas og Teyana har kun henholdsvis én og tre spor oppført.

Den politiske debattduetten «Ye vs. the People» med T.I. og, eh, den relativt avant-garde-ete låten «Lift Yourself», som Ye slapp som singler i forrige måned, ser ikke ut til å kvalifisere til albumet. Noe som trolig blir møtt med få protester.

40-åringen har altså hendene fulle fremover, noe som gjør det vrient å få tak i ham. Særlig fordi han har kvittet seg med telefonen:


Se også: Kanye om slaveri, «my boy» Donald Trump og sitt pillemisbruk
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?