nytt
Britisk copycat eller desperat amerikaner
Eller teit britisk presse. Døm selv.
730.no 21. okt 2009 kl. 13.40FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
Girls Alouds mest populære medlem, og en av pikene i England med mest mediadekning, Cheryl Cole (26), har blitt velsignet med flying start på sin solokarriere via sin nye singel «Fight For This Love», iallefall i hjemlandet, hvor hun er i ferd med å få en av årets største hit.

Men noen forsøker å stikke kjepper i de fine hjulene til briten, iallefall piske opp stemningen.

Ifølge flere nettsteder kan det snart komme klagebrev fra Harlem, USA, næmere bestemt fra Kelis (30).

Hennes «Lil Star» fra 2006, med og av Cee-Lo, er nemlig angivelig litt for lik Newcastle upon Tyne-pikens nye slager.

Eller er den det?

Hvis NaS' heks, ooops, eks og hennes team kommer til å saksøke over dette, tipper vi Cheryl vinner.

Ifølge NME sier Girls Aloud-sangerens presseansvarlig at «det er ingen likheter».

Se begge videoene nedenfor.

Den mest fancy er laget av Ray Kay, som i forbindelse med premieren fortalte 730.no at opptakene gikk veldig bra, og at Cheryl ikke overraskende var fantastisk å jobbe med.

- Jeg kjørte henne veldig hardt under shooten, og det var meget krevende for hennes del. Min jobb var jo fantastisk avslappende i sammenligning, sa Reinert til 730, og spådde suksess.

- Jeg har troa på at dette blir en #1 for Cheryl i England!
 
På mandag solgte singelen 200 000 britiske nedlastninger.

Til tross for oppsving, og i tillegg til potensiell Kelis-sutring, ble det dårlig stemning da Cheryl gjestet seneste episode av britiske X Factor.
 
Etter tung promo og hype i forkant, mener mange at hun kjørte playback under talentshowet, men sjefen Simon Cowell kalte opptredenen for «utrolig».

Se video nedenfor.

Se også: Puppetegningen av Kelis som NaS nå angrer på
tags:  Cheryl Cole | Kelis | pop | Ray Kay | babe
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
This Kid Stays On The Block
1. Kelis låta med det fantastiske Cee-lo refrenget er en mye bedre låt. 2. Ja, de har stjålet riff i produksjonen, versene og refrenget. Kudos for å skjule det det bra og omformatere det, men enhver musikk person hører dette umiddelbart. England er kanskje det landet som stjeler mest på denne måten, og de er også det landet som oftest lanserer nye artister med en coverlåt som førstesingel. 3. Jeg synes det er trist at en som var verdens kuleste, mest sexy og interessante kvinnelige artist mellom 1999 og 2007, det siste året bare har blitt heksa som tok alle de pengene fra Nas. Hun har en fantastisk låt ute med Jack Splash som selvfølgelig ingen nevner, men jeg håper det er begynnelsen på hennes comeback.
okt 21 2009 kl. 18.01
Ah
aldri likt Kelis som person, men hun hadde noen kule låter. (ikke så bra album). Med Nas viste hun sine tru colors, og de var kjipe. hun er over.
okt 21 2009 kl. 19.49
This Kid Stays On The Block
Kaleidoscope (1999) var en bra, men litt kjedelig debut. Wanderland (2001) var en fantastisk og gjennomført skive som ikke ble promotert. Tasty (2003) var også ganske glimrende. Kelis Was Here (2006) er hennes svakeste skive, men fortsatt ganske årleit.
okt 22 2009 kl. 04.31
theDuck
What he said! :D Har aldri jobbet med musikkproduksjon, så jeg har ikke de tekniske ordene for å beskrive hva som er likt sånn som 'The Block Kid', men som avhengig av musikk og en som har sunget i kor som liten :P Så hører man lett at de har stjålet fra Cee-Lo og Kelis. Og som Kid sier, de har gjort en bra jobb med å skjule og omformatere det :) btw, skjønner heller ikke greia med at alle skal ta Nas sitt parti. Nas var noe av det første jeg hørte på som ung hiphopgutt, men trenger ikke å ta parti med han bare fordi han er størst av dem to. Noen som fikk med seg Nas sitt intervju med Nardwuar? Der skinner det litt TrueColors igjennom for min del, In the quest for fortune and fame så kan man miste litt bakkefeste... :P Go Nas, Go Cee-Lo, Go Kelis, Go Cheryl!!! Live and let live
okt 24 2009 kl. 07.20
Brolle Brox
Hehehe. Ray kay er dyktig men her bommet han helt. Videoen passer overhodet ikke til låten. Burde ikke kjøre glossy greie på alt. Kreativitet mangler og videoen ser ut som den er til en annen uptempo låt.
okt 24 2009 kl. 18.01
 Kommenter denne saken her. (Uten å registrere deg.)
Ditt navn (eller kallenavn)
Din epostadresse (vil aldri vises)
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?