nytt
relaterte saker
Platina-status og Rihanna-video
Elsker måten du juger funker.
Følg 730 på Facebook 16. jul 2010 kl. 19.27FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
RIRI & M.M. (UNIVERSAL)

I forkant av Recovery sa Eminems manager at dette albumet er mer «tilgjengelig» enn Relapse, og det er ikke noe å si på responsen; I hjemlandet har platen allerede solgt over 1 million eks, og er på førsteplass på Billboard 200 i sin tredje uke på rad.

Detroit-gutten, som fyller 38 år i oktober (og derfor heller burde referers til som Detroit-mannen), har andreplassen på Billboard Hot 100 og VG-lista med singelen «Love The Way You Lie» featuring Rihanna, produsert av britiske Alex Da Kid.

(På norske iTunes har Em pustet Madcon i nakken fra han slapp singelen, men «Glow» har kontinuerlig vært #1 siden den kom i salg 30. mai. Hvis vi har regnet riktig, betyr det at Tshawe og Yosef har toppet iTunes i 55 dager på rad. Utropstegn, utropstegn.)Imorgen skyter Em og Ri videoen til «Love The Way You Lie» med regissør Joseph Kahn, som skriver at han hev seg rundt da han fikk forespørselen.

Tidligere har Kahn gjort Eminems «We Made You» og «Without Me» og snutter for Lady Gaga, Katy Perry, Pussycat Dolls, U2, Britney, norgesaktuelle Wu-Tang Clan og Kylies nye elskovsvideo.

Heldigvis kommer det også en video til den heseblesende Just Blaze-bangeren «No Love», som ble skutt før Lil Wayne startet å sone sin fengselsstraff.Eminems musikk er med i spillet DJ Hero 2, som kommer i salg i oktober, og som også har med blant andre Dr. Dre, Lady Gaga, Yeah Yeah Yeahs, Kanye West, The Prodigy, Daft Punk og Metallica.
 

Last ned albumet hos for eksempel iTunes og Platekompaniet og nedenfor.

Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?