nytt
Voldelig premiere: Eminem, Rihanna & Megan Fox
Vondt tema, vrien video.
Gisle G. Stokland gisle@730.no 05. aug 2010 kl. 21.38FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
DETTE BLIR EN AV ÅRETS MEST POPULÆRE VIDEOER (UNIVERSAL)

Ofte ser låter bedre ut på papiret enn de lyder; Store stjerner som teamer opp blir ikke nødvendigvis full klaff. Eminem feat. Rihanna «Love the Way You Lie» både ser og høres dog ut som en øyeblikkelig - gedigen - hit, noe singelen også ble. Hallo, hør hooket. Dessuten passer innholdet.

Em har blitt skilt to ganger fra samme kvinne, grunnet mye drøy balluba, og hans ulykkelige og ikke minst voldelige kjærlighetstekst, er noe som minner Ri om sitt forferdelige forhold.

When it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength


Låten er allerede #2 på VG-lista og Slim Shadys fjerde #1 på Billboard Hot 100 (barbaderbabens syvende!), men likevel ønsket han heldigvis å en gi den et ekstra push via en video, og ringte derfor kjendisregissør Joseph Kahn.

- Joseph og jeg har jobbet ganske nært sammen for å passe på at vi får dette korrekt. Det er utfordrende å få denne vanskelige temaet til å fungere visuelt, sier Em i en pressemelding.

 
Får å slippe å være paret som sliter, har de fått med britiske Dominic Monaghan (Lost, The Lords of the Rings) og Megan Fox (du vet hvem hun er), og Eminem beskriver resultatet som «super-powerful».

Videoen er akkurat slik den bør være, med samliv fra helvete, flammer og Ri som rocker sitt røde hår (brenner på loftet) og en akkurat passe utringet topp:

Fortsetter nedenfor.- Dette er noe vi begge har opplevd fra forskjellige sider av bordet, sa Rihanna til Access Hollywood da de spurte henne om samarbeidets røde tråd og hvorfor hun ble med.

- Jeg visste at hvis han sendte meg en låt, så måtte det være noe ved den. Det kunne ikke bare være «Oh, duh! Hun var i det forholdet så vi må få med henne». Teksten var så dyp, så vakker og intens. Det var noe jeg forstod, noe jeg kunne relatere til på en geniun måte.

- Han mer eller mindre oppsummerte den onde sirkelen som følger vold i hjemmet, og det er noe folk ikke vet mye om.

High five til Megan Fox som donerte hele honnoraret hun fikk for å være med i videoen til organisasjonen Sojourn House, som hjelper kvinner og barn som er utsatt for vold i hjemmet.
 
 
... mens den er skrevet av Jay-Z' singer-songwriter Makeba Riddick, som blant annet har vært med å skrive Rihannas «Rude Boy», T.I.s «Life Your Life», Beyonces «Upgrade U» og Kelis' «Acapella».

Liker du videoen?
 
Her kan du laste ned og høre Eminems Recovery, og kopiere spilleren på andre nettsteder:

Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?