nytt
relaterte saker
Amy Winehouse? Null respekt
Noel kombinerer usedvanlig hyggelige mottakelse med å kaste bort ord på andre.
Gisle G. Stokland gisle@730.no 02. okt 2008 kl. 07.23FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

SINNSYKT KLAPP PÅ SKULDEREN FOR OASIS (BONNIER)

Sutrebrødre i spissen for gitarlagene på gitarlag på gitarlag på låter som dras ut. Oasis kommer neppe til å få mange nye fans når de slipper sitt comebackalbum Dig Out Your Soul 6. oktober. Men det ser (og høres) ut som de har kokt sammen en imponerende skive, deres beste på mange år, noe som kan puste ny support glød i deres gamle, gedigne fanbase.

Ifølge Side2.no mener musikklegenden Alan McGee, som oppdaget Oasis, at Gallagher-brødrene nå er på nivå med selveste The Beatles.

- Kanskje det er deres "lucky" syvende album? The Beatles og The Rolling Stones sine album nummer syv var henholdsvis Revolver og Beggar’s Banquet. Dig Out Your Soul er like bra som dem begge, skriver musikkmogulen på sin blogg.

Oasis lar deg i skrivende stund høre hele det angivelige mesterverket her.

Gallagher-brødrene fortalte nylig australsk presse at de selv er overrasket over hvor bra deres nye musikk låter, ettersom de følte at det ikke helt satt under innspillingen. Men at det endte opp med å bli et "helt spesielt Oasis-album".

I et intervjuet med Herald Sun klarer Noel også å dra inn litt meninger om andre kjentfolk og deres arbeid.

Om Amy Winehouse:

- Hun har helt klart en stor stemme, men det er mange store sangere i verden. Det forbløffer meg at berømmelse treffer slike folk hardt. Det er som om de trekker for gardinene og blir narkomane siden de ikke kan takle det. Men det er dette de har ventet på hele livet sitt. (...) Fuck henne. Det er ikke poeng å kaste bort ord på folk som henne. De har ikke noe respekt for seg selv, så hvorfor skal folk ha respekt for dem?

Oasis inspirerte til kokainstopp.

Han legger til at han ennå ikke har hørt Jack White og Alicia Keys' James Bond-låt, men han er "sikker på at den blir fucking dreadful".

Du kan vinne luksusversjonen av Dig Out Your Soul, som er en boks, og t-skjorter, her.

Videoen til Oasis' ferske singel "Shock Of The Lightning":

tags:  Oasis | rock | Amy Winehouse
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
Lynsjokk
" De har ikke noe respekt for seg selv, så hvorfor skal folk ha respekt for dem? " Det er jævlig riktig. Personlig driter jeg i hun dama der men det gjelder for mange, Livet er for kort til å styre med slike folk.
okt 02 2008 kl. 13.07
88
Hvordan kan man ha respekt for seg selv hvis man er syk eller psyk og ikke er i form til å vite hva respekt er eller hvordan det føles.
okt 02 2008 kl. 14.36
KineT
ta en chill pill det er her snakk om A M Y Crackhouse, hun er ikke psykotisk bare litt festskada ego
okt 02 2008 kl. 17.19
Myself
Det er klart hun også har dype dype kjipe issues. Men det er vanskelig å sette en grense på når folk velger noe av fri vilje eller at de "tvinges" via psyke. Det er uansett trist når mennesker ødelegger seg selv.
okt 04 2008 kl. 10.01
 Kommenter denne saken her. (Uten å registrere deg.)
Ditt navn (eller kallenavn)
Din epostadresse (vil aldri vises)
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?