nytt
Gratulerer, Karpe Diem
Bilder fra Rockefeller.
Følg 730 på Facebook 07. nov 2010 kl. 15.35FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
MAGDI FIKK ØNSKET SITT OPPFYLT - OG STUPTE SOM EN ENGEL (MARTIN JOHANSEN)

Hvor skal dette ende?

Bjørn Eidsvåg har kanskje vært på en bedre Rockefeller-konsert enn den Karpe Diem serverte på lørdag, men for de fleste av de andre tilstede er dette det beste showet på Oslo-klubben så langt. Ikke fordi publikum var 99% hardcore fans (kvelden ble utsolgt uten så mye som en annonse), men fordi Chirag og Magdi er drøyt ambisiøse - og proffe nok til å matche sine skamløse planer.

Duoen dukket først opp foran en mørk backdrop, som etter «Aldri solgt en løgn» falt og viste frem Something Sally, DJ En som heter Marius (og litt Pumba) på den lekre scenen, for anledningen horet opp av pyro, røyk og konfetti (på «Regnvær» begynte det å regne!), heldigvis akkompagnert av perfekt lyd. PERFEKT LYD. Uansett hvor du stod. Så - boom! - ble plutselig scenen utvidet da enda et teppe falt og avslørte fagre strykejenter. Håhå. Karpe på noe Kanye-shit.

Selvfølgelig tok de alle hitsene, men tørket også støv av snart syv år gamle Glasskår-svisker, som Rockefeller kunne utenat. («Fjern deg!» er en neo-classic.)
 
Få kan matche Chirag og Magdis evne til å kommunisere med publikum, og da de avsluttet med «Byduer i dur» føltes Karpe Diem som Norges beste live-act. Deres neste album kan gjøre dem til en av Norges aller største grupper.
 
Se bildene nedenfor. Se video fra konserten her.
 
(Sånn generelt før og etter konserter: Slutt å nynne/gaule White Stripes' «Seven Nation Army».) 
 

Hør Karpe Diems Aldri solgt en løgn hos WiMP, last ned albumet her.

Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?