nytt
Video: Busta booster Bingo'n på Lillehammer
It's going down.
Følg 730 på Facebook 04. des 2010 kl. 16:48FacebookTwitterTips en vennSkriv ut


«Stakes is high», sa De La Soul det så fint for 10 år siden, og bransjen har ikke blitt noe særlig tøffere siden den gang. Mange artister klamrer seg til konserter, og etter x antall turnéer uten musikk som popper er endel nødt til å takke ja til snodige arrangementer. Nå er kanskje ikke Busta Rhymes' neste norgeskonsert sjukt merkverdig, men vi humrer litt i nisseskjegget over at hip-hop-superstjernen skal spille på den ikke så store Bingo'n på Lillehammer.

Eller Club Bingdo'n på Lil' Hammer, som veteranen sier i snutten ovenfor.
 
13. desember går det ned, og selv om Bustas deal med Dr. Dre gikk til helvete, og til tross for at hans forrige album var bullshit, så er han en skrullete råtass live.

Hør Busta Rhymes' musikk via norske WiMP og last ned her
 
Klassiker 1: «Put Your Hands Where My Eyes Could See» fra 1997-albumet When Disaster Strikes:Klassiker 2: En av Nicki Minajs favoritter («...rrrroaw rrrroaw, like a dungeon dragon»): A Tribe Called Quest feat. Busta Rhymes «Scenario» fra ATCQs forbløffende bra 1992-album The Low End Theory:PS: LOL @ artister som legger til et 2-tall på navnet på sitt beste/mest populære album og - voila - dermed får tittelen på sin neste plate. Bustas kommende album har arbeidstittel E.L.E. 2, og er (liksom) oppfølgeren til hans 1998-platinasuksess E.L.E. (Extinction Level Event). PPS: Lil' Kim spiller nå inn Hard Core 2. PPPS: Vi gleder oss til Tommy Tees Bonds, Beats & Beliefs 2.
 
Apropos Lillehammer og konserter:
tags:  Busta Rhymes | hip-hop
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?