nytt
Britiske Lady Gaga?
Natalia dreper.
Følg 730 på Facebook 18. jan 2011 kl. 19:28FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
(UNIVERSAL)

Hvis will.i.am. oppdager deg og Akon produserer albumet ditt, er det ganske gode odds for at musikkarrieren din har en oppsving i vente. Sånn sett trenger man ikke være spillegal for å vedde på at det engelske pophåpet Natalia Kills har ting og tang på gang, og under overflaten er hennes seneste singel «Mirrors» allerede i ferd med å boble som sjampis her til lands.

Ikke bli overrasket hvis London-jenta får en hit med sin Akon-produserte singel: 
 

På lik linje med Norges BFF Kylie Minogue, så slo Ms. Kills (alias Natalia Keery-Fisher) seg opp som skuespiller før hun begynte å gi ut låter, og allerede 9 år gammel hadde hun faste roller i BBC-serieslagere som New Voices og All About Me.

(UNIVERSAL)

24-åringen debuterte (på ekte) som artist med «Zombie» i 2009, produsert av amerikanske Jeff Bhasker, også kjent som mannen bak Alicia Keys' udødelige «Try Sleeping With A Broken Heart».
 
Hør Natalia synge om hjerteknuseren som ville spise hjernen hennes i '09:
 
 
Kills forventes å poppe albumkirsebæret sitt med fullengderen Perfectionist, som skal ut i år via Interscope-sjappa Cherrytree alias labelen til «Like A G6»-kompisene i Far East Movement - og ikke minst: Lady Gagas forrige hjem. Kanskje Gaga er/blir fan? Eller kanskje ei.
 
Hør Natalia Kills via WiMP og last ned her.
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?