nytt
Britiske Lady Gaga?
Natalia dreper.
Følg 730 på Facebook 18. jan 2011 kl. 18.28FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
(UNIVERSAL)

Hvis will.i.am. oppdager deg og Akon produserer albumet ditt, er det ganske gode odds for at musikkarrieren din har en oppsving i vente. Sånn sett trenger man ikke være spillegal for å vedde på at det engelske pophåpet Natalia Kills har ting og tang på gang, og under overflaten er hennes seneste singel «Mirrors» allerede i ferd med å boble som sjampis her til lands.

Ikke bli overrasket hvis London-jenta får en hit med sin Akon-produserte singel: 
 

På lik linje med Norges BFF Kylie Minogue, så slo Ms. Kills (alias Natalia Keery-Fisher) seg opp som skuespiller før hun begynte å gi ut låter, og allerede 9 år gammel hadde hun faste roller i BBC-serieslagere som New Voices og All About Me.

(UNIVERSAL)

24-åringen debuterte (på ekte) som artist med «Zombie» i 2009, produsert av amerikanske Jeff Bhasker, også kjent som mannen bak Alicia Keys' udødelige «Try Sleeping With A Broken Heart».
 
Hør Natalia synge om hjerteknuseren som ville spise hjernen hennes i '09:
 
 
Kills forventes å poppe albumkirsebæret sitt med fullengderen Perfectionist, som skal ut i år via Interscope-sjappa Cherrytree alias labelen til «Like A G6»-kompisene i Far East Movement - og ikke minst: Lady Gagas forrige hjem. Kanskje Gaga er/blir fan? Eller kanskje ei.
 
Hør Natalia Kills via WiMP og last ned her.
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?