nytt
Carew gjør comeback
Trist dans fra Elisabeth.
Gisle G. Stokland gisle@730.no 18. feb 2011 kl. 09.17FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
(PER HEIMLY/ECCENTRIC)

Ka-boom! Elisabeth Carew er plutselig tilbake med en ny, lekker singel; «You'll Never Love Me», produsert av hennes hunk Thomas Eriksen. 730 tok derfor en prat med Lørenskogs-jenta.

Men først kan du høre en smakebit her:Elisabeth, så hvordan er det egentlig å være lillesøsteren til John Carew? Neida. Grattis med ny singel. Hvordan vil du beskrive den?

- Som en trist og ærlig partylåt.

Det høres litt rart ut?

- Ja, det hørtes rart ut. Men altså, den er jo upbeat. Jeg vil at folk skal danse... men samtidig er den trist.

«Han vil aldri elske deg?»

- Låtens handling er et gammelt tema gjennom min tolkning og er ganske rett på sak, det ser du blant annet på tittelen. Jeg tror også de fleste har vært på minst en av endene i situasjonen jeg snakker om.

Hva er status på albumet ditt? Vi har ventet og ventet.

- Det har drøyet en stund så det er godt mulig at jeg vi kaster oss på EP-bølgen. Det må jo være en drøm for en artist å jobbe på den måten. Inn i studio, jobbe i en stemningsboble, lage fire-seks låter og slippe de noen uker etter. Jeg får sommerfugler i magen av å tenke på det. Så ja, det er opp til vurdering for øyeblikket.

Fortsetter nedenfor.

(ROLF-ØRJAN HØGSETH)

Hvordan tror du musikken kommer til å lyde?

- De eventuelt neste EP-ene er vanskelig å si noe om fordi jeg allerede har låter nok til å fylle mer enn et helt album. Hvis jeg plutselig skal slippe fem låter isteden for tolv, må jeg se på utformingen med nye øyne. Og jeg er litt forelsket i tanken på å jobbe intenst i studio. Da vet man at det nye materialet man lager kanskje kan være utgitt allerede om noen uker. Så bortsett fra at jeg gjør electropop er det vanskelig å si hvordan det blir.

Albumet skulle som sagt egentlig ut for lenge siden. Hva skjedde?

- Jeg har enkelt og greit ikke hatt en hit. Å slippe et album da, er litt som å kaste stein i vannet. Plopp, gone.

Oj, ærlighet kombinert med artig metafor. High five. Men la oss si at albumet kom når det skulle, altså for 2-3 år siden. Da hadde vel soundet vært ganske annerledes?

- Helt klart. På samme måte som at EP-ene vil ha høres annerledes ut hvis jeg slipper dem om et eller to år. Jeg forandrer måten jeg tenker musikk på og hva jeg har lyst til å gjøre etterhvert som sesongene går. Musikken min er i blodet mitt. Derfor er det deilig å være en popartist, for da finnes det egentlig ingen båser jeg kan låses inn i. Jeg kan bare uttrykke meg etter hva jeg føler og hvem jeg er akkurat der og da.

«You'll Never Love Me» kan du høre via WiMP og laste ned her og i de andre nettbutikkene. Sjekk ut Elisabeths blogg.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?