nytt
Jaa9 & OnklP introduserer 15-åring
Se video.
gisle@730.no 22. jul 2011 kl. 15:57FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
Vi henter frem denne gode, gamle saken i forbindelse med Cezinandos nye bragd – 22-åringen avslutter Øyafestivalen på hovedscenen lørdag 11. august


Sak fra 22. juli 2011 (ja, den dagen.) 

I rapsjangeren er de gamle ofte - vel, iallefall noen ganger - best, men det er selvsagt stas med unge deltakere. Jaa9 & OnklP er enig, og sammen med produsent Nasty Kutt har de latt 15 år gamle Kristoffer Cezinando fra Grünerløkka i Oslo slippe til.

Låten er fra samlealbumet Gatekunst 4, som kommer i to deler, med blant andre 13 mye talenter. Første del slippes 12. august.

Fortsetter nedenfor kulissnokingen:- Å jobbe med 9 & P var jævlig kult. Som 15 år gammel Dirty Oppland-fan, var det de jeg håpa på at jeg skulle få jobbe med da jeg fikk vite at jeg var valgt ut til å bli med i Gatekunst, sier Cezinando.

Jaa9 forteller at han synes hele prosessen har vært tipptopp.

- Stilmessig, med punchlines og stablinger, så passa han dritbra inn. Jeg synes han er utrolig rå, og vi er veldig fornøyde med resultatet.

Hør og kjøp singelen «Unge pistoler» her:


Gatekunst 4 feires med en stor gratiskonsert på Universitetsplassen i Oslo 25. august.

Bonus: Apropos Lillehammer-duoen: I går kveld feiret de sitt nye album Geir på Parkteateret i Oslo, med venner. Se bildene Anders «cAndy» Lindholm tok: Her!
 
Se også: Jaa9 & OnklP: - Alt vi gjør er ekte!
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?